KAISH ST Knobs Volume V-Tone T Knob & 5 Way Swtich Съвет Cap пергамент

Нов

10.59лв.

/ 11.65лв.

В наличност

Чисто нов, никога не е бил използван

Цвят: Пергамент

Материал: Пластмаса

Химикалки са подходящи за саксии с диаметър 5,8 mm

Съвет на ключа има напречна бразда, който може да се побере като в американски ключове Oak/CRL, така и в някои вносни ключове с ножове 3,7 мм

Комплект дръжки Strat x 1

Съвет на ключа Strat x 1

Плащането трябва да бъде получена в рамките на 7 дни след края на търга.ние ще го възможно най-скоро след като сте платили.

Ние изпращаме на стоки в рамките на 2 РАБОТНИ дни .Повечето от нашите стоки се изпращат чрез обичайната ефективна въздушна поща без връзки проследяване, ако искате да добавите линк за проследяване на своя пакет за доставка отнеме допълнително $4,00.Моля, обърнете голямо внимание на този термин, преди да купите.

Ние не приемаме комбинирана доставка.Ако искате да направите заявка на едро оферта, моля, свържете се с нас, за да потвърди разходите за доставка.

Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Тези разходи са отговорност на купувача.Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи, че тези допълнителни разходи ще бъдат до търговия/покупки.

Ние ще ви изпратим стоките на адреса, посочен от вас в процеса на поръчка, а не по ваш адрес за доставка на PayPal.

Това е международна поща от Китай до целия свят.Нормално срокът за доставка е около 10-20 работни дни в Съединените Щати и 15-25 работни дни, в други страни, моля, великодушно ме разбирайте погрешно това.

Проверете своята поръчка веднага, след като го получи.Всички искове, (повредени, липсващи или погрешни елементи) трябва да бъдат подадени в рамките на 7 дни от получаването им.

Личност Поръчка:

Ако получена от вас поръчка е дефект на производителя, моля, незабавно изпратете ни изпратите снимка на дефектен продукт.Трябва да сте изпратили обратно дефектную част, преди ние ще ви изпратим имейл за замяна.След като получим неполноценную част и проверете си, ние ще имаме подмяна на път към вас.

Спасяване в начина:

Проверете вашия пакет(и), преди да го приеме.Ако виждате някакви щети и/или доказателства за фалшификация на външната опаковка, трябва да се уверите, че доставка човек прави запис за тази повреда в разписката за доставка.След като установи, че уведомлението за повреда е на разписки за доставка, информира водача на доставка, че отказват да приемат увредена опаковка, и веднага след това се свържете с нас.Как само ние ще потвърдим с нашите лагер, ние ще имаме подмяна на път към вас.

Пропуснати Поръчки:

Ако сте получили частичен поръчка, незабавно се свържете с нас.В този случай, моля, пишете ни на снимки частично на поръчката, който сте получили.Как само ние ще потвърдим с нашия отдел за доставка., ние се подмяна на път към вас.

Етикети: направи си сам дръжка регулиране силата на звука, usb регулатор на силата на звука, Гибсън врата, дръжка за регулиране на силата на звука пластмасов, Кайш пикгард, les paul pick guard, тампон на крилото, Кайш, дръжка за регулиране на силата на звука голяма, дръжка Кайш

търговска марка Допро
Тип Усилвател

Напишете отзив

KAISH ST Knobs Volume V-Tone T Knob & 5 Way Swtich Съвет Cap пергамент

KAISH ST Knobs Volume V-Tone T Knob & 5 Way Swtich Съвет Cap пергамент

Чисто нов, никога не е бил използван Цвят: Пергамент Материал: Пластмаса Химикалки са подходящи за саксии с диаметър 5,8 mm Съвет на ключа има напречна бразда, който може да се побере като в американски ключове Oak/CRL, така и

Свързани продукти