2x Set Screw Abalone Top Black Guitar Dome дръжки за Tele Telecaster Bass Knob

Нов

13.38лв.

/ 15.03лв.

В наличност

Инсталационния Винт Abalone Top Dome Knobs

Цвят: хром/черен/златен с горна част от морския охлюв (връх от морски охлюв-това е естествен материал, така дръжка с дръжка може да има вариации)

Материал: Метал

Диаметър на отвора в долните саксии: около 6,1 мм

Външен диаметър: около 18,5 мм;

Обща височина: около 18,5 мм

Подходящ за всички китара или Бас с расщепленным шахта с диаметър 6 мм или по-малко от 6 mm.

Тези инсталационните има химикалки са подходящи само за китара/басите саксии с диаметър 6 мм или по-малко от 6 mm; те могат да не бъдат подходящи за някои американски китари Fender, които използват по-големи саксии с диаметър 6,35 мм(1/4 инча); моля, проверете диаметър на вашите саксии, за да потвърди, че тези дръжки са подходящи за вашата китара/бас, преди да поръчате

Висококачествени инсталационни има дръжки с безупречно покритие

Шестограмен ключ е включен

Куполни дръжки x2

Плащането трябва да бъде получена в рамките на 7 дни след края на търга.ние ще го възможно най-скоро след като сте платили.

Ние изпращаме на стоки в рамките на 2 РАБОТНИ дни .Повечето от нашите стоки се изпращат чрез обичайната ефективна въздушна поща без връзки проследяване, ако искате да добавите линк за проследяване на своя пакет за доставка отнеме допълнително $4,00.Моля, обърнете голямо внимание на този термин, преди да купите.

Ние не приемаме комбинирана доставка.Ако искате да направите заявка на едро оферта, моля, свържете се с нас, за да потвърди разходите за доставка.

Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Тези разходи са отговорност на купувача.Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи, че тези допълнителни разходи ще бъдат до търговия/покупки.

Ние ще ви изпратим стоките на адреса, посочен от вас в процеса на поръчка, а не по ваш адрес за доставка на PayPal.

Проверете своята поръчка веднага, след като го получи.Всички искове, (повредени, липсващи или погрешни елементи) трябва да бъдат подадени в рамките на 7 дни от получаването им.

Личност Поръчка:

Ако получена от вас поръчка е дефект на производителя, моля, незабавно изпратете ни изпратите снимка на дефектен продукт.Ние наистина трябва да сте изпратили обратно дефектную детайл, преди ние ще ви изпратим имейл за замяна.След като получим дефектную детайл и проверете ние веднага ще ви изпратим замяна.

Повреди при транспорта:

Проверете ви парцел(и), преди да я вземе.Ако виждате някакви щети и/или признаци на фалшифициране на външната опаковка, трябва да се уверите, че лицето, което извършва доставката, прави знак за това увреждане в разписката за доставка.След като сте сигурни, че мисли за повреда, посочена в разписката за доставка, кажете на шофьора на доставка, че отказват да приемат повреден колет, а след това незабавно се свържете с нас.Как само ние ще потвърдим това с нашия превозвач, ние ще се замени по пътя към вас.

Етикети: электическая бас-китара, абалон, хромирана дръжка китара, Мэттисон бас китара, инкрустация гриза, дръжка, sg, основната част инкрустация, сензор за Епи, златен Телекастер, комплект бас-китара telecaster

търговска марка Кайш
Номер На Модела Дръжки
Произход CN(произход)
Тип Друго

Напишете отзив

2x Set Screw Abalone Top Black Guitar Dome дръжки за Tele Telecaster Bass Knob

2x Set Screw Abalone Top Black Guitar Dome дръжки за Tele Telecaster Bass Knob

Инсталационния Винт Abalone Top Dome Knobs Цвят: хром/черен/златен с горна част от морския охлюв (връх от морски охлюв-това е естествен материал, така дръжка с дръжка може да има вариации) Материал: Метал Диаметър на отвора в долните саксии:

Свързани продукти