Най-ново !!! Пуфи замерзая CryoPad машини намаляване на дома Миниое за домашно профилировщика тялото ползи намаляване на машината

Нов

769.66лв.

В наличност

Най-ново !!!Тучная замерзая машина CryoPad намаляване на къща Миниый за формирователя на тялото домашна ползи намаляване на детайл на машината Cryo X функция : тучное отстраняване,загуба на тегло

Напрежение на тока: 110V-240V

Мощност: 90 W

G. W: 5 кг

Размер на опаковката: 40 * 30 * 18см

Детайли На Продукта

Искане за представяне на предложения

Плащане

Всички стоки трябва да бъдат платени в рамките на 14 дни след края на литинга.Това дава достатъчно време, за да спечели повече елементи, за да спестите от доставката!

Ако стоката остава неоплаченным в продължение на 14 дни, ние да започнем процес на неплатени стоки

Време за обработка на поръчки е само един работен ден.След вашето плащане, ние обработваме и изпращаме поръчки в рамките на 1~3 дни.

Доставка

По-евтино и по-бързо, отколкото си мислите!

. Ние често изпращаме пакети чрез експресна пратка на пратката (DHL, Fedex, UPS, TTMS и т.н.) и economicCourier като стълб Кит и Bpost,Хонг конг вывешиваем etc.проворную проследяване на информация alwaystracked На време.

. Срок на доставка около 2~15 работни дни .

.Item(и) ще достави незабавно & бързо от Хонг конг чрез регистриран един добре разположен парцел на въздуха в рамките на дни severalbusiness.Официални празници и почивни дни не са включени.

. Не могат да налагат ДДС, всички данъци ще носят отговорност на купувача.

Международни Купувачи .моля, обърнете внимание:

а.вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Thesecharges отговорност на купувача.

b. моля проверете с митниците на вашата страна за това да се определи какво тези допълнителни цените ще beprior да предложи цена/покупка.

Връщане И Гаранция

. При получаване на стоката в рамките на 30 дни, всеки дефектен продукт не се дължи на неправилна употреба ще има право на 1 до 1exchange.Ние ще носи отговорност за предоставяне на

разходите за връщане и повторно изпращане, пощенски разходи.

Ние предлагаме 60-дневен парите. 25% - dani такса за попълване на запасите ще се начисляват при всички видове връщане.Цената на доставката и ръчно изработени не подлежи на връщане.

. Ние предлагаме една година гаранция за непотребляемой част като основна машина,вътрешен mainboardReturn и т.н., консумираната част като химикалки,пускови площадки,подмяна на

лампи с нажежаема жичка, всякакви стъклени изделия, консумативи части, като например филтри или износени инструменти и т.н., Не са покрити.

. Купувачът трябва да поеме отговорност за цялата стойност на доставката в рамките на гаранционния срок.като филтри, износени инструменти и т.н. не са покрити.

. Ако имате нужда от някаква помощ по проблема на продукта, моля, не се колебайте да се свържете с нас, нашата техническа поддръжка ще бъде там, за да ви помогне.

Етикети: машина massager хапче за отслабване slim, мембранен cryo, лот машина, машина за замразяване на cryolipolysis тучная, Най-продаваните продукти за здраве и красота 2020 г., Лазерната машина 4040 50w, професионален тънък крем, cryo-актуално, готина скульптурная машина професионалист, foot инструмент

Произход CN(произход)
Стандартно Напрежение 220V
Входно напрежение 110В-240V
Време на инсталация 30-99 мин
Източник На Захранване AU
Производствен процес Машината Е Направена
Номер На Модела Cryo Х
Един Вакуум Налягане Максимум 45 kpa
търговска марка Magic Красота
Функция Премахване на мазнини,загуба на тегло
Гаранция 1 година
Материал Пластмаса
Сертификат CE
Изходна Мощност 90 W

Напишете отзив

Най-ново !!! Пуфи замерзая CryoPad машини намаляване на дома Миниое за домашно профилировщика тялото ползи намаляване на машината

Най-ново !!! Пуфи замерзая CryoPad машини намаляване на дома Миниое за домашно профилировщика тялото ползи намаляване на машината

Най-ново !!!Тучная замерзая машина CryoPad намаляване на къща Миниый за формирователя на тялото домашна ползи намаляване на детайл на машината Cryo X функция : тучное отстраняване,загуба на тегло Напрежение на тока: 110V-240V Мощност: 90 W G.

Свързани продукти