BALMORA Real 925 Sterling Silver Simple Сладка Котка Open Stacking Finger Ring for Women Lady Gift Elegant Fashion Jewelry Anillos

Нов

17.15лв.

/ 26.39лв.

В наличност

Изложба На Изображения

Внимание: този сертификат пости тук само,за да покажа,че този пръстен истинско сребро,но тя не отива заедно с акта, ако искате да я получите, моля свържете се с нас на първо място.Благодарим ви за разбирането!

Ако имате някакви въпроси относно размер,моля не се колебайте да ни потърсите :)

ДОСТАВКА

1.Ние ще ви изпратим резервация възможно най-скоро, след като той ще покаже "в очакване на превоз на поръчката".

2. Понякога това може да отнеме до 4-7 седмици се дължи на строг митнически проверки.

3. време на прехода за обслужване на осигурено носеща и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

4.Ние само ще изпратим на подтверженным адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.

5.след изпращане на поща(покажи на погрижи купувачът получава продукт), ние не можем да променим адреса на повече,така че, моля, проверете адреса пред него.

6.Ако не сте получили своята пратка в рамките на 60 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас.Ние ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

РЕКЛАМАЦИИ И ВРЪЩАНЕ НА ПАРИТЕ

1) Ако продуктите не съвпадат с описанието или повредени при транспортирането.Моля ,свържете се с нас в рамките на 7 дни и направете снимка, ние ще Ви изпратим отново или ще ви възстановим парите.

2) по някаква причина не сте доволни от детайли, ние приемаме рекламации и обмен в рамките на 7 дни след като сте получили стоката си, и трябва да заплати разходите за доставка.

3) Можете да се свържете с нас, оставяйки ни съобщение с това да поръчате на www.ravda-dom.com, ние ще ви отговорим възможно най-скоро.

ОБРАТНА ВРЪЗКА & ПОДДРЪЖКА

Ако имате някакви други въпроси, или искате да са по-големи подробности в някой от нашите продукти, моля dont се колебайте да се свържете ние.

Бих се радвал да си положителен резултат, въздействие,но ако не удовлетворяетесь с подробности, моля свържете се с нас на първо място, преди да оставят обратна връзка, ние ще се опитаме най-доброто ни за да ви помогне да разрешите проблема.

Етикети: кученце ринга, определяне на хартата, пръстен за крачетата, магическа училищни униформи, диамант пръстен, пръстен сови, котешки бижута за жени, пръстен с отпечатък от лапа, пръстен за котешки лапи, ажурное пръстен

Централен Камък НЯМА
Метален Печат 925 проба сребро
Случай Парти Запознанства Улични Подаръци
търговска марка Балмора
Тип На Метали СРЕБРО
Вигхт Около 2,9 грама
Качество Отлично
Гаранция 100% истинско сребро проба 925
Дебелина на Около 0,15 см
Размер Open
Подаръци За Приятел На Семейството Любовник
Тип сертификат NGTC
Пол ЖЕНИ
Стил Етнически

Напишете отзив

BALMORA Real 925 Sterling Silver Simple Сладка Котка Open Stacking Finger Ring for Women Lady Gift Elegant Fashion Jewelry Anillos

BALMORA Real 925 Sterling Silver Simple Сладка Котка Open Stacking Finger Ring for Women Lady Gift Elegant Fashion Jewelry Anillos

Изложба На Изображения Внимание: този сертификат пости тук само,за да покажа,че този пръстен истинско сребро,но тя не отива заедно с акта, ако искате да я получите, моля свържете се с нас на първо място.Благодарим ви за разбирането! Ако

Свързани продукти