NeoBack Carousel Unicorn Birthday Background Розово Цвете Еднорог Снимка Фон Еднорог Рожден Ден Банер Произход

Нов

9.19лв.

/ 15.84лв.

В наличност

РМ17221375753536761

Цвят

Моля, имайте предвид, че има много различни резолюции на дисплея между всеки компютър, така че цветът, показан на екрана, може да има хроматическую аберрацию.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да се избегне тази ситуация, Благодаря ви за вашето разбиране.

За дистанции за стрелба

Не бъдете твърде близо, за фон при фотографиране

Въпрос: Как да направим индивидуален фон?

А : можете да изпратите вашето запитване в нашия екип за поддръжка на клиенти или да оставите съобщение под поръчате,наш дизайнер спроектирует за вас,а след това ще изпрати проба, за да ви помогне да я потвърдите

Ако искате да отпечатате на собствено изображение, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти или изпратете ни поща,ние публикува фон с вашия образ.

Въпрос : колко време ще струва ми изпратите фон?

А : трябва да 2-4 трудодня произвежда, след като вие поръчате.Обикновено е нужно да изпратите САЩ 12-20 работни дни,Европа, Азия, Океания отнема 15-30 работни дни.Африка, Южна Америка заемат 25-60 работни дни.Забележка: Бразилия е 40-90 дни.Ако искате да получите пакет, моля, свържете се с нас, за да изберете бърза доставка.

Въпрос : аз все още имам парцел в продължение на дълго време,което се е случило с моята поръчка?

А : в този стуатион,моля dont се колебайте да се свържете ние.съжалявам, че не дадох ви приятно пазаруване.ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви помогне.

За Обратна Връзка

Вашите положителни коментари-това е най-добрата подкрепа за нас.Моля излезте ми положителен резултат на въздействието от 5 звезди ако сте отговаряли с това поръчате когато получавате на детайли.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас.Аз ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще се опитам да направя всичко възможно, за да реши всички проблеми.

Голямо благодаря!

Етикети: зелен екран, Фон, декор тип "въртележка", студийная групова снимка фон, hotsale сватбен фон, Фон, на фона на снимка на новородено, широки фонови снимки, скутер honda dio, снимка на задната падане

За да кандидатстват за Партия,Стая,Краси,Триумф,И Др
Обичай текст или дизайн
Материал Винил
търговска марка Необак
Характеристика Намаляване на гънки чрез гладене
Размер Customization Any Size
Стил Деца
Забележка Моля, оставете вашето потребителско съобщение
Тип Печат и термотрансфер
Тема Рожден Ден Снимка Фон
Максимална Ширина 300 см(10 фута) непрекъснато
Пакет ДА

Напишете отзив

NeoBack Carousel Unicorn Birthday Background Розово Цвете Еднорог Снимка Фон Еднорог Рожден Ден Банер Произход

NeoBack Carousel Unicorn Birthday Background Розово Цвете Еднорог Снимка Фон Еднорог Рожден Ден Банер Произход

РМ17221375753536761 Цвят Моля, имайте предвид, че има много различни резолюции на дисплея между всеки компютър, така че цветът, показан на екрана, може да има хроматическую аберрацию.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да се

Свързани продукти