Тази връзка е предназначена за моя клиент да плати 1 ролка 1200мм * 1.75 мм*15м

Нов

96.82лв.

В наличност

Тази връзка е предназначена за моя клиент да плати 1 ролка 1200мм * 1.75 мм*15м

Спецификация

1. оптически променливи мастило най-сложен вид специални мастила намеса.Печатен, която с помощта на тези мастила, има цветни метален блясък, в който цветен буца пръст показва няколко цвята.

2.при поглед отпред или отстрани под слънчева светлина мастило светят две различни цветове, променящите се в зависимост от ъгъла на виждане, характеризующимися интензивни оптични промени и резки цветови промени, цвят ъглов ефект, който не може да бъде продублирован скенер с висока резолюция и цветен копировальным апарат и други устройства, както и функции за печат не може да бъде эмулированы никакви други печатни мастила и видове печат.

3.Благодарение на уникалния си дизайн и специален очарованието, той се превърна в рядко отлични анти-подделочными мастило и се разпознава без никакви устройства.Освен това, благодарение на сложен процес на производство на мастило, огромни инвестиции, висока надеждност на защита срещу фалшифициране и използване на високи технологии в области като машиностроене, оптика, електрон, вакуум, сверхтонкое шлифоване, площ химия и высокомолекулярные материали, той се прилага в много страни за най-строг и трудна борба с фалшива валута и ценни книжа, както и в опаковъчната борба с имитации на някои от най-известните производители.

K1: колко време за проба изпращача?Прави такса проба смогите да бъдат отнети.

Придават неподатливост обикновено 3-5 работни дни.Ако поръчате достигаемость или превышаете броя MOQ, а след това е задържан такса за проверка.Ако не достиганный броя MOQ, такса за проверка ще бъде приет от вас.

Q2:за извадката, какви са разходите за транспорт?

Транспортът зависи от теглото, размера на опаковката и на вашия регион на страната или провинцията, etc.

Q3:вие Манифактура или търговска фирма?

Ние сме мануфактурой,специализирана в продукти на печатната индустрия в продължение на много години, в Гуанджоу, провинция Гуандун,Китай.

Също така имаме голям склад и отдел за контрол на качеството за закупуване на продуктите за клиента.

К4:колко превоз транспорт на проби?

Транспортът зависи от теглото и размера на опаковката и дестинация от тук до вашето местоположение.

К5:за колко време мога да се надяваме да се получи проба?

Пробата ще бъде готов за доставка на 3-5 дни.Проби ще бъдат изпратени чрез международен експрес, като DHL,UPS,TNT,FEDEX, и ще бъдат доставени в рамките на 3-5 дни.

За нас

Нашата фабрика

Ние сме на показ.

Нашата лаборатория

Нашата сертифициране

Относителен Продукт

Моля дайте ми данъчен номер в следните страни:

Етикети: лазерен ниво на бош, samsung scx 3405, 902 с. л. мастило, f197010, 10 инча 2k, xerox drum 113r00762, corpo, xerox барабан 3121, cx410, hp m281

Приложимо Обзавеждане Друго
Съвместим Марка Друго
търговска марка NoEnName_Null
Тип Чип Касета

Напишете отзив

Тази връзка е предназначена за моя клиент да плати 1 ролка 1200мм * 1.75 мм*15м

Тази връзка е предназначена за моя клиент да плати 1 ролка 1200мм * 1.75 мм*15м

Тази връзка е предназначена за моя клиент да плати 1 ролка 1200мм * 1.75 мм*15м Спецификация 1. оптически променливи мастило най-сложен вид специални мастила намеса.Печатен, която с помощта на тези мастила, има цветни метален блясък, в

Свързани продукти