Эрбий Er издълбани елемент от периодичната таблица куб 10мм 99,9%

Нов

51.80лв.

/ 57.56лв.

В наличност

Чистота: =99,9%

Тегло: 10,3 грама

Дължина страни на куба: 10 мм

Забележка: по-долу е приложен в близък план снимка За справка.На борда дължина 10 мм.

Доставка

Ние осигуряваме безплатна доставка за повечето продукти.Някои от тях са с безплатна доставка за икономика, а някои с експресна доставка.

За доставка на икономиката, много възможности, включително доставка Алиэкспресс стандартна, эпакет, стълб Корея, ПОС Малайзия, специална линия Янвен, ETK.Повечето пакети могат да бъдат доставени в рамките на 10-35 дни, но за някои страни Икономична доставка може да отнеме до 60 дни (Бразилия може да отнеме 90 дни).Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако можем да се някаква помощ.

За незабавна доставка, FedEx IEIP, DHL, EMS, SF Express също са на разположение.Експресна доставка обикновено отнема 4-12 дни за доставка.

Ако корабната компания не изпрати iterms в страната си .

Свържете се с нас по електронната поща или Ali TradeManager.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви помогнем !

Сервизно обслужване и Feekbacks

Следпродажбено обслужване и обратна връзка вашето удовлетворение и положителна обратна връзка са много важни за нас.Моля, оставете положителен отзив и 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.

Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги,моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.Ние ще направим всичко възможно за решаване на всички проблеми и ще ви предоставим най-доброто клиентско обслужване.Вашето ободрение и подкрепа-това е нашият постоянен тласък напред.

Голямо благодаря!

с най-добри пожелания!

1. Ние предоставяме безплатна доставка за повечето продукти.Някои от тях имат ефективна доставка, а някои-експресна доставка.

2. за поръчки ще се използват само отслеживаемую пусне на потребителски поща.Проследяване на брой ще бъде уточнен в поръчка или в съобщението Поръчки направени след спедиция.Можете да видите информация за проследяване на няколко дни след публикуването на номер за проследяване.Не се колебайте да се свържете за помощ към нашия продавача, ако не можете да следите вашия пакет.

3.за перевозкы на пратката икономии, много възможности, включително и за превоз на товари www.ravda-dom.com стандартна, ePacket, стълб на Сингапур, стълб Корея, ПОС Малайзия, специална линия Yanwen, стълб NL, стълб на Турция, etc.Повечето парцели могат да бъдат доставени в рамките на 10-35 дни, но за някои страни икономична доставка може да отнеме до 60 дни (Бразилия може да отнеме 90 дни).Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако можем да се някаква помощ.

4.за експресна доставка, FedEx IE&IP, UPS Saver&Expedited, DHL, DPEX основно се използват.www.ravda-dom.com Premium Доставка, EMS, Yodel, SF Express също са на разположение.Експресна доставка обикновено отнема 4-12 дни за доставка.

Етикети: мат килим мат, детски мрежест мат, подложка за антре, титанов винт Куба, 06j, период на бикини зона, куб волфрам, метален Индий, 9х9, titanium nitride елемент

търговска марка HURRIC MAT
Използването на Търговско Производство
Част Редкоземельный Магнит
Номер На Модела ER
Материал чугун
Тип Друго
Форма Блок
Приложение Промишлен Магнит

Напишете отзив

Эрбий Er издълбани елемент от периодичната таблица куб 10мм 99,9%

Эрбий Er издълбани елемент от периодичната таблица куб 10мм 99,9%

Чистота: =99,9% Тегло: 10,3 грама Дължина страни на куба: 10 мм Забележка: по-долу е приложен в близък план снимка За справка.На борда дължина 10 мм. Доставка Ние осигуряваме безплатна доставка за повечето продукти.Някои от

Свързани продукти