Есента и зимата са кожени ботильоны жени 2020 нов стил ретро бродирани меки дъното удобни топли плоски дамски ботуши

Нов

129.17лв.

В наличност

ръководство за експлоатация на продукта

Категория цип: страничен цип Цвят: черен кайсия Подходящ за тълпата: дами, жени Применимая сцена: на открито Време за разработка: есен 2020 г. Мека и твърда подметка: мека подметка Горния материал: първи слой телешка кожа Материал на подметката: памук

Видео На Продукта

Параметри на продукта

Важна забележка: този размер обувки е стандартен размер.Се препоръчва да се избере в съответствие с обикновен размер.Препоръчително е да изберете размер на мазнини на мастните крака.Благодаря ти, че погледна!

Страница с информация за продукта

добре дошли в нашия магазин!

Качество първо, честен и надеждни!Удовлетворение на нуждите на клиентите-това е нашето желание!Ние искрено се отнасяме към всеки клиент!доставка: 1.ние ще изпратим на стоки в рамките на 1-5 работни дни след получаване на обезщетение. 2. един купувач остави точните думи на поръчване: адрес, име, пощенски код, телефон.Купувачите от Русия, моля, попълнете пълното име; да използвате www.ravda-dom.com Premium Доставка, име трябва да бъде фамилия + име, в противен случай тя не може да бъде изпратено. 3. правилно към различните цени на транспорта в различни страни, възложените такси за транспорт също ще са други. 4. доставка ние използваме безопасно и ефективно, и то ще дойде, както е планирано.По специални причини пратката се забави!Препродажба: 1.Можете да изтеглите снимки от нашия магазин, за да покажат на своите клиенти или да качите в своя магазин за продажба.Ако поръчате от поръчката на клиента, то моля прикажите веднага в магазина ни и попълнете вътре адрес на клиента най-подходящия и изберете най-подходящия метод перевозкы на пратката, ние ще проверим обувки и ще ги изпратим. 3. Имаме всички стилове дамски обувки в Китай, които не могат да бъдат изцяло показани тук.Така че, ако искате да продадете каква обувки в Китай, можете първо да се свържете с нас, а след това да ни изпратите снимки, мога да ви дам разумна цена след продажбата: 1. след закупуване на задоволително обувки, моля, дайте ми пет звезди и покажете някои риалити шоу в коментарите.Това е най-добрата подкрепа за нас.Голямо благодаря! 2. ако удовлетвореността на обувки не е висока, независимо от това, което я причинява, моля оставете съобщение навреме.Ако се сблъскате с проблем, ние ще ви помогнем да намерите добър начин да го реши.Ако проблемът не е окуражаващо, нещо като отговорен продавачът аз вярвам, че ние можем да ви помогнем е добре да решите този проблем и да ви позволи да прекарате щастливо време за пазаруване. 3. моля, не ссорьтесь злонамерено!

Етикети: жените с принтом леопард, ботильоны червени, обувки кратък, бот жени, обувки ankl, модерен дамски ботуши, печат на обувката, обувки зимни дамски, кожата на обувката, обувки на платформа

С Платформи No
Тип Елемент Обувки
Обърната Материал Хлопко-Хартиена Кърпа
Горния Материал естествена кожа
Подходящ за тълпата Дами, Жени
Покрив-Тип Естествена Кожа Коровья Кожа
Номер На Модела Есенни кожени дамски ботуши 0010110
Материал На Подметката На Дъвка
Отдел Име Възрастен
Височина На Обувката ГЛЕЗЕН
Вид На Обувката Основни модели
Материал На Подметката Кратък Плюш
Произход CN(произход)
Вид На Модела С щампи
Време за разработка есен 2020 г.
Елемент На Модата бродира
Форма На Носа През Цялата Чорап
Вид На Шипове Апартамент с
Материал На Вала Хлопко-Хартиена Кърпа
търговска марка NoEnName_Null
Мека и твърда подметка Мека Подметка
Цвят Черно Кайсия
Применимая сцена На улицата
Сезон Пролет/Есен
Форма Подходящ е вярно по размер, вземи си нормален размер
Петата Височина Нисък (1 см-3 см)
Тип На Затваряне ЦИП
is_handmade ДА
Категория светкавици страничният цип

Напишете отзив

Есента и зимата са кожени ботильоны жени 2020 нов стил ретро бродирани меки дъното удобни топли плоски дамски ботуши

Есента и зимата са кожени ботильоны жени 2020 нов стил ретро бродирани меки дъното удобни топли плоски дамски ботуши

ръководство за експлоатация на продукта Категория цип: страничен цип Цвят: черен кайсия Подходящ за тълпата: дами, жени Применимая сцена: на открито Време за разработка: есен 2020 г. Мека и твърда подметка: мека подметка Горния материал:

Свързани продукти