Koftyonyshi животни hoody с качулка трансформатор играчка яке пуловер за деца Коледен подарък Еднорог "Оскар", децата hoody hoody деца hoody трансформатор играчка hoody с качулка момчета hoody тъкан

Нов

66.54лв.

В наличност

Кофтениш "еднорог " Оскар"

Яке е уютен сако-трансформатор от мек противоалергичен руно, който за секунди се превръща в страхотна плюшена играчка със забавна изразителна красива глава и големи уши.Яке "еднорог " Оскар"," лесно се превръща в небето-синьо яке.

Характеристики на руното якета

Топла и дишаща

Руно не напразно харесва създателите на спортни облекла.Материал перфектно поддържа оптимална телесната температура, защита от студ и от прегряване.

Водоустойчива Средство

Руно, дълго време запазва топлината дори и в дъжд и много бързо изсъхва.

Затваря задната врата

Якето се затваря в долната част на гърба и не се присмива дори по време на най-подвижни игри на детето.

Лек и компактен

Яке без проблеми могат да се поберат дори и в детска раница.

Здрав конец

Оптималната ширина на шева в 3 & минус; 3,5 мм и специална издръжливост нишки са предназначени за най-активните огнени и смели авантюристи.

Отвори за пръстите

За децата се издигат над 104 см яке предвидени маншет с дупки за палците.Ръкави не ще задираться и винаги ще се разпъва.

Удобни джобове

Каква бебешко яке без удобните джобове!В яке два от тях: в страничните джобове кенгуру могат да се поберат много бонбони, бележки и други важни неща.

Топла и мека качулка

Родителите ще обичам качулка яке за това, че е топъл и мек (вътре той като играчка), а децата ще са развълнувани от забавни ушек.

ХИПОАЛЕРГИЧЕН

Не причинява алергии нито при децата, нито при възрастните.

Лесен за почистване

Яке съвсем не е придирчива и не срещу пране в обикновена перална машина.Превърнете продукта в яке, застегните цип и изпиране при температура от 30 ° C.

Етикети: штучная hoody с единорогом, миши жироскоп, приспособление играчка, 3d Bumblebee, Кити еднорог hoody с качулка, детско черна рокля, замразени яке, играчка еднорог, Замразени пуловер, hoody райе

Вид На Модела Твърд
Главоболие Тяговый Кабел без
Тип Елемент Худи
търговска марка Кофтеныши
Стил Иновация
Пол Унисекс
Дължината На Дрехата Редовен
Дължина ръкав(см) Пълен
Материал Polyester
Форма Подходящ е вярно по размер, вземи си нормален размер
Отдел Име Деца
Произход BG(произход)
Кабел За Дърпане На Врата без

Напишете отзив

Koftyonyshi животни hoody с качулка трансформатор играчка яке пуловер за деца Коледен подарък Еднорог

Koftyonyshi животни hoody с качулка трансформатор играчка яке пуловер за деца Коледен подарък Еднорог "Оскар", децата hoody hoody деца hoody трансформатор играчка hoody с качулка момчета hoody тъкан

Кофтениш еднорог Оскар Яке е уютен сако-трансформатор от мек противоалергичен руно, който за секунди се превръща в страхотна плюшена играчка със забавна изразителна красива глава и големи уши.Яке еднорог Оскар , лесно се превръща

Свързани продукти