Новороденото дете на детската новородените момичета дрехи цвете печат гащеризон Гащеризон без ръкави Sunsuit дрехи 0-3T

Нов

3.65лв.

/ 7.30лв.

В наличност

Нови Новородени Деца Детски Цветни Тела Екипировки !!

Високо качество и изцяло нов 100 см

Основен цвят: като на снимката

Новост в модата материал: 100 см от естествен памук

Attentionplz:Ifyourkidischubby,werecomendchoosingalargersize,благодаря.Моля, моля, обърнете се към ефективното растежа на вашите деца и таблицата за размери, преди покупка/търговия на сащ.Благодарим ви.

В пакета включва: 1x гащеризон

Таблица с размери:

Размер

Дължина На Плъзгача

Гърдите

Съвети За Възраст

70

46 см

27*2 см

6-12 месеца

80

48 см

28*2 см

12-18 месеца

90

50 см

29*2 см 18-24 месеца

100

52 cm

30*2 см

2-3 години

Има разлика в 2-3 см в съответствие с ръчно измерване.

моля, проверете таблицата измервания, преди да купите този продукт.

1 инч = 2,54 см

Моля, обърнете внимание, че има малка разлика в цвета трябва да бъде приемливо от светлина и екрана.

Международни Купувачи Моля, Обърнете Внимание:

Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Тези разходи са отговорност на купувача.

Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки.

Срок на доставка: с въздушна поща: обикновено, доставка в САЩ отнема около 10-20 дни.Доставка в Канада, AU, Великобритания и други европейски страни отнема около 14-28 дни.Ако имате нужда от детайл е много спешно, моля свържете се с нас за незабавна доставка.Ние ще се изчисли цената на експресна доставка за вас.Експресна доставка отнема около 3-7 дни, за да пристигнат.Ако не сте го получили в рамките на срока на доставка, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще го проверя за вас с поща и митница.Защото понякога той ще се задържат поради задръствания по пътищата или полети.Моля, не отваряйте ни спор.Ние ще вземем върху себе си отговорността за повторно пращане или връщане на парите за всички загубени стоки.

Ние приемаме плащане само чрез paypal.Моля, уверете се, че вашият имейл paypal е правилен, преди да платите, ние изпращаме стока само на ваш адрес www.ravda-dom.com.Стоката ще бъде доставена в рамките на 3 работни дни, след като получим плащането.Вносни мита, данъци или такси не са включени в цената, която Вие ни плащате.

Рекламации се приемат в рамките на 30 дни след получаване на купувача на стоките. (С изключение на надуманное повреда или неправилна употреба).100cm гаранция за връщане на пари!

Целия продукт ще бъде тестван в 100cm преди доставката.Ако дефектен продукт при обработката на пощенските разходи,купувача има до 14 дни от датата на получаване на стоката.

замяна на нова.Всички разходи по доставката на върнатите стоки трябва да бъдат платени от купувача,моля, свържете се с нас за да получите обратен адрес

Етикети: плъзгачи дете, Детски Гащеризон, Детски плъзгачи за момичета лято, детски слънцезащитен костюм за момче, бутон гащеризон, детски слънцезащитен костюм за момичета, бебешки гащеризон Гащеризон, baby pudcoco, Детски плъзгачи без ръкави, детски дантелени плъзгачи

търговска марка Imcute
Вид На Модела Цвете
Яка О-Образно Деколте
Дължина ръкав(см) Без ръкави
Материал Polyester
Отдел Име Дете
Форма Подходящ е вярно по размер, вземи си нормален размер
Тип На Затваряне колан
Пол Малките Момичета
Тип Елемент Детски гащеризон

Напишете отзив

Новороденото дете на детската новородените момичета дрехи цвете печат гащеризон Гащеризон без ръкави Sunsuit дрехи 0-3T

Новороденото дете на детската новородените момичета дрехи цвете печат гащеризон Гащеризон без ръкави Sunsuit дрехи 0-3T

Нови Новородени Деца Детски Цветни Тела Екипировки !! Високо качество и изцяло нов 100 см Основен цвят: като на снимката Новост в модата материал: 100 см от естествен памук Attentionplz:Ifyourkidischubby,werecomendchoosingalargersize,благодаря.Моля, моля,

Свързани продукти