339S00399 за iPhone 8 8Plus X wifi IC Wifi модул 8G 8P 8X WLAN_W Wi-FI чип

Нов

13.28лв.

В наличност

Характеристики на специална употреба за iPhone 8/8 plus / X. съвсем ново. 100% доказани с высокомарочной заместител на сломленного, повреден или неизползвани модул IC 339s000399 Wifi

Внимание, моля,уверете се, че знаете как да инсталирате и замени на този елемент, това не е проста работа за тези, които нямат технически умения с демонтирането или поставяне на мобилни телефони/мобилни телефони.Препоръчваме професионално инсталиране,използвайте професионални инструменти за замяна,ние не носим отговорност за всякакви повреди на вашия мобилен телефон/мобилен телефон, които могат да бъдат причинени от неправилна работа.Ние имаме голям опит в това,ако имате някакви трудности със замяната,моля,да споделите с нас, ние ще ви науча, как да го накарам да работи.Нашите продукти се продават на разумна цена,цена на дребно само с малка печалба, за да се запази нашият магазин работи.Ако имате едро поръчка,след запитване моля, преди да поръчате място,ние признаваем могущую да се договаря цена с поръчки количество.

За нас, ние ICO Electronics Co., Ltd специализирани в детайли мобилни телефони и аксесоари в продължение на много години ,имаме 2 пазарни магазина,които се намират в Шенжен, имаме професионален екип, за да доставят висококачествени продукти с конкурентни цени и се продават на нашите клиенти.Добро качество и добро обслужване-това е нашата мисия.Изграждането на дългосрочни бизнес отношения с вас-нашата цел.

Опаковка всички подробности първоначално нови,ние пакетираме всеки детайл с фолио sealable чанта който обвити с чанта мехур,и се поставя в трудна кутия, за да осигури безопасност на стоките по време на изпращане.Моля,обърнете внимание,че някои неща са доста малки, моля, бъдете внимателни, когато распаковываете своя парцел, в случай, че те липсват или са скрити.

Доставка за поща,ние използваме стандартна доставка Aliexepress, която е по-сигурна,по-бърза и стабилна,с проследяване на NO.to следете своя парцел навреме.За експресна доставка е по избор,Моля, изберете най-удобния вариант за себе си.Моля добросердечно разберете, че ние няма да бъдем отговорни за отдалечен такса който ще US$30, както обикновено, моля кликнете два пъти проверява адреса си, преди да поръчате на място.

Време за изпълнение вашата поръчка ще бъде доставена в рамките на 48 часа след получаване на плащането.Индикативни ден на доставка се основава на работния ден.Той е издаден експрес-компании,ние не можем да осигури точното време на изпълнението на поръчката,ако не получите стоката си в рамките на уговореното време,моля,свържете се с нас веднага, ние ще проверим и ще ви уведомим satus.

Етикети: модул Wi Fi mi, fm модул, ic wifi, модул ин, iphone 8 icloud lock, arduino nano v3, оригинален чип в iphone 6 на u2 ic, ESP8266, iphone 7 imei ic audio, тялото ICO

подаване на напрежение 1.5-5v
Тип Логически Интегрални Схеми
състояние НОВО
Приложение мобилен телефон
Номер На Модела 339s00399
Работна Температура 0-400
търговска марка ico ivycassie
Мощност На Разсейване 0.5 Watt
място на произход на стоките Гуандун, Китай (континентален)

Напишете отзив

339S00399 за iPhone 8 8Plus X wifi IC Wifi модул 8G 8P 8X WLAN_W Wi-FI чип

339S00399 за iPhone 8 8Plus X wifi IC Wifi модул 8G 8P 8X WLAN_W Wi-FI чип

Характеристики на специална употреба за iPhone 8/8 plus / X. съвсем ново. 100% доказани с высокомарочной заместител на сломленного, повреден или неизползвани модул IC 339s000399 Wifi Внимание, моля,уверете се, че знаете как да инсталирате и замени на

Свързани продукти