Фабрика отключена дънна платка с IOS-система за iphone 5C 16gb 32gb добра работна оригиналната дънна платка + пълна логическа такса чипове

Нов

27.20лв.

В наличност

Добре дошли в нашия магазин!Моля, обърнете внимание на нашите важни съвети: 1.Когато решите да ни даде поръчка,моля, прочетете всичко, което е акт, ако имате съмнения, можете да се свържете с нас.В противен случай ние,както и вие, прочетете всичко разрешение за ползване (акт и разбрали информация за продукта. 2 .Ако искате много ,моля , свържете се с мен или да оставите meassage ми, аз ще ви дам най-добри цени whoelsale.

1.Дънна платка оригинални и отключена ,той е безплатен и чист iCloud ,можете да въведете собствен iCloud, той може да се използва във всяка държава , но той не е нов ,както знаете ,всички оригинални дънни платки не са нови ,всички използвани и стари,преди да го изпратите ,ние ще опитам отново и отново ,се уверете ,че той може да е 100%, за да работи добре,добре дошли, за да го поръчате .

2. Ако вие не знаете как да инсталирате, моля ,направете събрание професионален човек ,всеки проблем, който е причинено от инсталацията, ние няма да бъдем отговорни за нея, благодаря!

За да сте получили своята поръчка за по-сигурно и по-бързо, ние ще направим всичко възможно , за да направи това, което ние трябва да направим, но тъй като различните страни имат различни тарифни правила, всички вносни такси или такси са отговорност на купувача.Ако пратката не може да бъде транспортирана по причина на купувача (включително отказът да се подпише), купувачът трябва да си позволи всички допълнителни разходи!

1. ние приемаме плащания чрез www.ravda-dom.com НАБИРАТЕЛНИ

2.плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни след подаване на поръчката.

3. Ако не можете да проверите веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и повторете плащания трябва да бъдат завършени в рамките на 3 дни.

4.100% от всички доставени продукти са тествани преди да изпратите, и ние гарантираме, че всички наши продукти, които ще получите, ще работят в пълен ред.

5.В момента ние изпращаме стоки по целия свят.С изключение на APO/FPO, които използват доверени трети страни куриерска служба.

6.колко време ми е необходимо, за да изпълни заповедта.

7.Времето, необходимо за получаване на вашата поръчка зависи от 2 фактора:на избрания от вас начин на доставка и период на изпълнение на поръчката.Моля, обърнете внимание, че ние правим всичко възможно, за да се уверите, че ще получите поръчката си своевременно.По-долу са на изчислената времева рамка.

По-долу са нашите партньорски логистични компании и на изчислената времева рамка.Пътуване във времето варира в зависимост от това, къде се намирате.

Начин На Доставка Очакваното Време

DHL 3~7days

FEDEX 3~7days

Упс 3~7дайс

EMS 8~12days

www.ravda-dom.com стандартна доставка на 19-39дней

Етикети: uv дънна платка iphone, логическа такса за iPhone, se iphone 5c, купи логическа такса iphone 5c, Дънна платка iphone 5se, дънна платка iphone 5 g, анализ, дънната платка на ipad, 5 дънна платка, ябълков шаблони

търговска марка QZC
Честотен Обхват Оригиналната разблокированная дънната платка
Качество Оригинал и отключване
Ситуацията С Продукта В наличност
Номер На Модела за iphone 5C
Цвят На случаен принцип
QC Пълен QC изпитани
Статус използван
Съвместим Марка Apple iPhone
Обемът на 16GB / 32GB
Тип Вътрешен

Напишете отзив

Фабрика отключена дънна платка с IOS-система за iphone 5C 16gb 32gb добра работна оригиналната дънна платка + пълна логическа такса чипове

Фабрика отключена дънна платка с IOS-система за iphone 5C 16gb 32gb добра работна оригиналната дънна платка + пълна логическа такса чипове

Добре дошли в нашия магазин!Моля, обърнете внимание на нашите важни съвети: 1.Когато решите да ни даде поръчка,моля, прочетете всичко, което е акт, ако имате съмнения, можете да се свържете с нас.В противен случай ние,както и вие, прочетете

Свързани продукти