1 бр UHF SO-239 Female SO239 To PL-259 Male Connector Quick PUSH-ON Slide-on Adapter

Нов

7.28лв.

/ 7.67лв.

В наличност

Добре дошли в нашия магазин!Технически характеристики особености: чисто нов и високо качество.Свържете UHF-мъже с UHF-жени.Отличен за много проекти, които включват конектори UHF-тип.Ако искате по-добро, това е нещо, което можете да получите.Това е нещо, което използва истински професионалисти.Това е адаптер военни клас.Конектор: UHF-мъже до UHF-жена.Моля, свържете се с нас, ако имате някакви Въпроси/Проблеми.

Пакетът Включва:

1 бр. на поръчка

Доставка

Доставка на продукта:

1 Адрес за доставка: ние ще ви изпратим в съответствие с адрес По подразбиране, който вие давате, и, моля, уверете се, че адресът е правилен.Моля, обърнете внимание, че ще има допълнителни разходи за доставка, когато адресът е отдалечена.Всички стоки, включително и безплатна доставка, не включват цената на дистанционно за доставка.

2 фактура: Моля потвърдете подробна информация за фактурата на доставка, тъй като колкото цените трябва да пиша на фактурата за доставка , колко отговорности превоз ние трябва да пиша по фактурата, като се опише стоки и др.

3 повечето поръчки се изпращат в рамките на 3-5 работни дни след потвърждаване на плащането.Ако има някакви изключения, ние ще ви държа в течение, оставяйки съобщение.

4 изпращача: "Безплатна доставка" стока ще бъде изпратена на въздушна поща стълб кит / China Post Oridinary Mail, данни могат да бъдат изследвани и проследени онлайн.Доставката обикновено отнема от 35 до 60 дни.За стоки, безплатна доставка или ако има някакви други изисквания на доставка, моля, свържете се с отдела за друг избор точно като DHL, UPS, Fedex и т.н., и допълнителна стойност трябва да бъде на страната на купувача.

5 и когато се получи продукти, моля проверете счупен дали опаковката и на стоки в ред.Ако има повреда, причинена от изпращането, моля, направете снимка на нея и да помолите куриера да подпише.Ние ще ви помогнем да получите обезщетение.

6 вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Тези разходи са отговорност на купувача.Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки.

ВРЪЩАНЕ

Правилата на връщане:

1.Ако не сте доволни от това как сте получили продукт, моля върнете го в продължение на 14 дни за подмяна или връщане на парите.Моля, свържете се с мен, преди да го върне.

2.всички върнати стоки, трябва да бъде в оригиналната опаковка, с всички включени компоненти и аксесоари, и вие трябва да ни предоставите информация за връщане на пратка (пратката или номер за проследяване)

3.задържан такса перевозкы пратката да бъде оплащенным купувачи.Ние не носим отговорност за всякакви митнически такси или на данък върху вноса.

Етикети: касательный, сверхвысокочастотный спойка so239, свързване на проводник, стяга pl 259, конектор pl, кабелен съединител, УКВ-ТВ конектор, pl 239, съединител so239, съединител UHF

Номер На Модела RF
търговска марка SNDSINDE

Напишете отзив

1 бр UHF SO-239 Female SO239 To PL-259 Male Connector Quick PUSH-ON Slide-on Adapter

1 бр UHF SO-239 Female SO239 To PL-259 Male Connector Quick PUSH-ON Slide-on Adapter

Добре дошли в нашия магазин!Технически характеристики особености: чисто нов и високо качество.Свържете UHF-мъже с UHF-жени.Отличен за много проекти, които включват конектори UHF-тип.Ако искате по-добро, това е нещо, което можете да получите.Това

Свързани продукти