Batmax NP-FZ100 FZ100 New LED Dual USB Battery Charger for Sony Alpha 9 A9 9R A9R BC-QZ1, Sony a9, a7R III, a7 III,A6600

Нов

17.17лв.

/ 20.69лв.

В наличност

Batmax NP-FZ100 NP FZ100 LED Dual USB Battery Charger за NPFZ100 Sony Alpha9,Sony A9,Sony Alpha9R,Sony A9R Camera

Съвместими Модели Фотоапарати:

За батериите sony NP-FZ100

За sony BC-QZ1

S ony A9

За sony A9R

За sony Alpha 9R

За sony Alpha 9

За sony Alpha 9S

За sony A7R III

За sony A7RM3

За sony A 7 III

Характеристики Зарядно Устройство: 1.предназначен за батериите Sony NP-FZ100 2.зареждайте две батерии едновременно и независимо.

3.с интелигентни индикатори за зареждане на led дисплея, за да покаже състоянието на зареждане на всяка батерия.

4. с порт micro USB, а също и с пристанище Type C за лесно зареждане.

5.постоянен контрол на ток за предотвратяване на пренапрежение, претоварване, защита от късо съединение.

6.функция меко стартиране, за да се избегне повреда от голям ток на зареждане по време на зареждане.

Пакет Са Включени:

1 x LED Dual USB зарядно устройство

1 x USB кабел

1. кредитна карта и alipay достъпни чрез сигурна плащане процесор набирателни в www.ravda-dom.com.

2. моля, попълнете плащане в рамките на 3 дни след пускането на поръчката.

3. Моля, изчакайте още малко време и опитайте отново, ако не може правилно да пътуват поради множеството неочаквани ситуации.Ако все още не може да го плати, моля, не се колебайте да се посъветва www.ravda-dom.com да потърсят помощ или да се свържете с нас.

4. Ние поддържаме следните начини на плащане.Всички плащания, направени от www.ravda-dom.com, се обработват компания Alipay.

1. След като установите, че нашите продукти са проблема с качеството или количеството, моля, информирайте ни възможно най-скоро, ще се опитаме да направим всичко възможно, за да се разтвори, да обслужва и да ви задоволи.

2. Ако нашите продукти са наистина има проблем с качеството и количеството, ние ще ви върнем пълната сума, печеливш залог след получаване на стоката в първоначалния му състояние и опаковка, с всички включени компоненти и аксесоари, след като купувачът и продавачът да бъдат анулирани транзакция с www.ravda-dom.com.Или пък можете да изберете сами за замяна.

3. ние ще носи цялата стойност на доставката, ако стоката не е обявено.

1. 12 месеца гаранция, моля, бъдете сигурни, за да си купя.

2. Ако детайл неполноценн, моля уведомете ни в рамките на 3 дни след получаването му.Много благодарен, ако можете да общувате с нас, вместо откриването на спор.

3. Ако това не е изкуствено увреждане в рамките на 12 месеца, вие все още можете да го изпратите обратно към нас.Искаме от вас замяна след получаване на непълноценно едно.

Вашето удовлетворение е нашата крайна цел, и вашата обратна връзка може да ни подтиква да върви напред.

Ако отговаряте на нашите продукти и нашите услуги, моля добросердечно излезте ни обратна връзка 5 звезди.

Ако не сте доволни от нашите продукти, ви молим да се свържете с нас веднага, преди да ни дадете неутрална или отрицателна обратна връзка, за да можем да задоволително решаване на вашите проблеми.

Етикети: np fw50 sony, вмъкване на cnmg, sony alpha a7 iii, А7 iii, качеството на tws, a6400 sony, sony np fm50, батерия batmax, резервни части samsung galaxy j2, зона снимка

Изходен Интерфейс USB изход
Бързо зареждане No
Воспользуйся Камера
Номер На Модела NP-FZ100
Интелектуалния Заряд No
Пакет ДА
търговска марка Batmax
Екран На Дисплея ДА
Тип USB

Напишете отзив

Batmax NP-FZ100 FZ100 New LED Dual USB Battery Charger for Sony Alpha 9 A9 9R A9R BC-QZ1, Sony a9, a7R III, a7 III,A6600

Batmax NP-FZ100 FZ100 New LED Dual USB Battery Charger for Sony Alpha 9 A9 9R A9R BC-QZ1, Sony a9, a7R III, a7 III,A6600

Batmax NP-FZ100 NP FZ100 LED Dual USB Battery Charger за NPFZ100 Sony Alpha9,Sony A9,Sony Alpha9R,Sony A9R Camera Съвместими Модели Фотоапарати: За батериите sony NP-FZ100 За sony BC-QZ1 S ony A9 За sony A9R За sony Alpha 9R За sony Alpha 9 За sony Alpha 9S За sony A7R III За sony A7RM3 За

Свързани продукти