Преминете на локални мрежи Меркурий S105C, Миниый switch мрежата на локални мрежи настолен компютър 5 пристанища, епицентъра на дейност LAN 10 / 100Mbps, Малки, щепсела и да играе,лесна инсталация

Нов

12.79лв.

В наличност

Доставка И Плащане:

1. ние ще потопен пакет в 1-3 дни, след като сте направили обезщетение.

И следните начини на плащане се приемат www.ravda-dom.com: кредитна карта, TT, Western Union и QIWI в чантата си.

2. спедиция и безплатна доставка чрез въздушна поща стълб кит, ако теглото на опаковката за повече от 2 кг или опаковка размер по-голям от 90 см, ние ще използваме EMS и т.н. или превозва с две пакети или по-парцели въздушна поща.

3. Инструкции:размери и тегло, които сме отбелязали в детайли опаковки, които не са действителното тегло и размер на стоката, ако ви трябва да знаете действителният размер и тегло, просто трябва да се свържете с нас.

4. време за доставка:

1) транспортът в развитите страни е около 7-45 дни.

2) отдалечена страна-това е около 2-8 седмици.

5. Ако купувачът иска да използва по-бърз начин на доставка, например EMS, DHL и т.н., моля свържете се с нас за увеличаване на доставка.

6. инструкции:времето за доставка зависи от времето за митническо оформяне на купувача или на непреодолима сила.Ако купувачът не получава продукт, в продължение на дълго време, ние се надяваме, че купувачът може да се свържете с вашата митница или местния пощенски клон, за да получите стоките в най-скоро време.

За Митниците:

1. за да се гарантира, че ще получите вашата поръчка без да е или по-ниски вносни мита, ние я обяви като "подарък" с по-ниска цена, която не отразява общата цена, която ще платите, или пазарна стойност на продукта и не може да се прилага към държавите от различните тарифни правила.

2. или можете да оставите съобщение, за да ни каже колко ние трябва да се направи на митническата декларация.Ние ще се радваме да следват вашите инструкции.

3. всички вносни такси или такси са отговорност на купувача.

4. доставчици не носят отговорност за закъснения, причинени от митнически отдел във вашата страна.

5. по време на международната търговия, могат да възникнат допълнителни разходи или забавяне.Ние искрено се надяваме, че вие не използвате допълнителните разходи за внос или забавяне на митническото оформяне, като причините за искането за възстановяване или изоставяне на отрицателния отзив.

Сервизно обслужване:

Ние ще проверим качеството на стоките преди изпращането.Ако възникнат неочаквани проблеми, ние се надяваме да се реши проблемът с купувач чрез приятелски отношения по следните начини:

1. Ако това е проблем за качество, купувачът може да представи аргумент в рамките на 15 дни след получаване на стоката, купувачът трябва да предостави на снимки или видеоклипове, както и други доказателства за продавача за идентификация.

2. изкуствени щети, купувачите поемат пълната отговорност.

Етикети: ethernet hub, gigabit ethernet комутатор dell, хъб rj-45, eth миньор, преминете rcm, на фона на партито по случай рождения Ден, poe, мрежов комутатор, gigabit ethernet switch, бял ethernet switch

Брой мрежови портове 5
Брой портове lan мрежа 5
Номер На Модела S105C
КОД AL0059
VLAN No
Скорост На Пренос На Данни 10/100 Mbps
Тип На Ключа Сохо
Произход CN(произход)
Документ 3C
търговска марка ЖИВАК
Режим на комуникация Пълен Дуплекс И Половин Дуплекс Производство
Вход за променлив ток 100-240V
Пакет ДА
Изход постоянен ток 5V / 0.4 A

Напишете отзив

Преминете на локални мрежи Меркурий S105C, Миниый switch мрежата на локални мрежи настолен компютър 5 пристанища, епицентъра на дейност LAN 10 / 100Mbps, Малки, щепсела и да играе,лесна инсталация

Преминете на локални мрежи Меркурий S105C, Миниый switch мрежата на локални мрежи настолен компютър 5 пристанища, епицентъра на дейност LAN 10 / 100Mbps, Малки, щепсела и да играе,лесна инсталация

Доставка И Плащане: 1. ние ще потопен пакет в 1-3 дни, след като сте направили обезщетение. И следните начини на плащане се приемат www.ravda-dom.com: кредитна карта, TT, Western Union и QIWI в чантата си. 2. спедиция и безплатна доставка чрез въздушна

Свързани продукти