Китайски безжично дистанционно управление декодер анализатор CY3000 вградена литиева батерия двухчастотный режим на изчакване

Нов

99.20лв.

В наличност

modname=ckeditor

Този продукт се прилага само за производство и изпитване на безжично дистанционно управление, разработването на проект за оборудване за дистанционно управление, производство и отстраняване на грешки, не поддържа дистанционно управление на автомобили и подвижен код гаражни врати, моля, не разбирайте погрешно-това е инструмент за хакване, благодаря!

Cy-3000, безжичен детектор на оборудване за дистанционно управление, специално предназначени за проектиране, отстраняване на грешки, поддръжка и тестване на безжично оборудване за дистанционно управление.Една машина в ръка ще осигури силна подкрепа за работата си.

Характеристики На Продукта:

1. посоката на прилагане, може да се използва за производство на безжичен приемник на оборудване за дистанционно управление, предавател, отстраняване на грешки и откриване.Подходящ за всички видове безжични устройства за дистанционно управление, използващи фиксирани кодекс чип PT2262 и го съвместим с чип и модул за обучение кодекс чип eV1527 и го съвместим с чип като кодиране чип.

2. Моля, високоскоростен микропроцессорный чип с по-висока изчислителна скорост и по-висок капацитет, така че цялата система може да се постигне по-висока производителност.

3. с помощта на китайски екран, китайски език, по-интуитивен, наистина виждате значение на думата, по-высокосортный, може да покаже повече съдържание, както и всички функции са определени чрез менюто, така че операцията е по-интуитивен и удобен.

4. Задайте 315М и 433 м две стандартни честотни приемни модул професионално ниво, двухчастотный режим на готовност, автоматичен безшевни автоматичен превключвател. (Други честоти могат да бъдат персонализирани според изискванията на клиентите.В допълнение към 315M и 433M, честота на пазара, както следва: 303M, 310M, 330M, 350M, 370M, 390M, 418M и 430M).

5. той обединява две стандартни честотни предаване модул 315М и 433 м, които могат да бъдат конфигурирани за работа на единична или двойна честота с помощта на софтуер.

6. чувствителност на приемане: по-добре, отколкото-110dbM, разстоянието е 0-15m, но определено разстояние в зависимост от конкретните условия за прилагане и на околната среда.

7. мощност на предаване: 16 dbm (40 Mw), разстоянието е 0-20 метра, но определено разстояние в зависимост от конкретните условия за прилагане и на околната среда.

8. автоматична идентификация на типа на чип за кодиране оборудване за дистанционно управление, има в основата на следните два вида чипове за кодиране на пазара:

Фиксиран код: PT2262, PT2264, HX2262, LX2262, SC2260, SC2262, CS5211

EV1527, SCL1527, PT2240, RT1527, FP527, HS527

9. честота и различни опции за кодиране на чип, използван в оборудването за дистанционно управление, се изчисляват автоматично. (включително модел чип, използван значение вибриращо съпротива, код, адреса, данни).

Етикети: чип ключодържател, автомобилен анализатор ios, тест-анализатор, малък спектрален анализатор, двойна rfid, дистанционно управление от парсера, низкочастотная масажна машина, тестер за дистанционни управления, регулатори на дистанционно управление, нискочестотен масаж

Произход CN(произход)

Напишете отзив

Китайски безжично дистанционно управление декодер анализатор CY3000 вградена литиева батерия двухчастотный режим на изчакване

Китайски безжично дистанционно управление декодер анализатор CY3000 вградена литиева батерия двухчастотный режим на изчакване

modname=ckeditor Този продукт се прилага само за производство и изпитване на безжично дистанционно управление, разработването на проект за оборудване за дистанционно управление, производство и отстраняване на грешки, не поддържа дистанционно

Свързани продукти