NiceFoto FD-110 Fresnel Mount Light Focusing Adapter with Светлини Honeycomb Мрежи Barn Doors for Bowens Mount LED Video Light

Нов

101.52лв.

/ 123.81лв.

В наличност

Поддръжка на дропшиппинга и търговия на едро.

Оригиналът е на 100% и е безплатна гаранция след продажбата.Открий & Flood Light: Завъртете долната част за определяне на Fresnel за регулиране и контрол на степента, в която светлинно петно и наводнения, които се адаптират към различните изисквания на снимане, обогатяват ефекти на снимане.

Широка съвместимост: със стандартен държач Bowens, подходящо за различни кръгли видео-Светлина без фокусируя функции, като удар 120T буря Aputure светъл, 120D, etc.

Лесен за работа: въртящи определяне на Дейности за управление на осветлението, свалящ вратата на бараката и клетъчна решетка удобни за употреба.

Полезни аксесоари: идва с вратата на бараката и клетъчната мрежа, може да ви гарантира най-добър ефект за събиране на светлината и ви дава чудесен контрол на посоката и ефект върху светлоотдаване.

МАТЕРИАЛ: Изработен е от висококачествен метал и пластмаса, здрав и издръжлив, по-дълъг живот.

Марка: NiceFoto

Модел: FD-110

Цвят: Черен

Основен Материал: Метал И Пластмаса

Съвместимост: за Aputure Light Буря COB 120T 120D и други осветителни тела Bowens Mount

Фокус: 45°

Фокус: 17°

Клетъчна Решетка: 30°

Сгъваем размер: 20 * 20 * 11.2 см

Съдържание На Опаковката:

1 * определяне на Fresnel(с вратата на бараката)

1 * Клетъчна Мрежа

Само посоченото съдържание на пакета, както и други продукти, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на елемент от картината е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1-3см.

За нас

Ние предлагаме добър продукт, с най-добрата цена,ние подкрепяме едро/поръчка за доставка на падане

1. за поръчки за доставка на падане, моля забележете"поръчка дропшиппинг" ние определяме го приоритет.

2. за поръчки на едро/доставка на падане, ако имате някакви идеи за цена или пакет,моля свържете се с нас предварително,ние ще Ви най-доброто обслужване, за да отговарят на вашите изисквания.

За Плащането

Ако се сблъскате с някакъв проблем при плащане, моля, свържете се с Центъра за обслужване на клиенти www.ravda-dom.com, да се обърнат за помощ:

За Предоставяне На

1.ние ще изпратим на поръчки възможно най-скоро в рамките на 2-5 дни(с изключение на почивните дни и на националните празници), след като вашето плащане ще приключи нормално.

2.моля, напишете пълния си адрес за доставка с валиден номер на телефон и пощенски код, особено на купувачи от Русия и Беларус, Моля, потвърдете вашето пълно име.

3. моля забележете, че ние няма да бъдем отговорни за митата.Моля, направете клирънсът на митническия себе си.

4.ние предлагаме и доставка на стълб и неотложни спедиция.За повечето страни пощенска доставка отнема около 25-35 работни дни, а за някои страни, като Бразилия, Перу, - повече.

Етикети: лагери на вратата на плевнята, led панел за запис на видео, Боуен Mount, лампа стреля, ролките на вратите на хамбара, nicefoto софтбокс, led студио godox led studio, Боуен Mount сгъваема, Монтур bowens, nicefoto ttl

Номер На Модела Адаптер За Фокусиране На Светлината
търговска марка FGHGF
Произход CN(произход)
Пакет ДА

Напишете отзив

NiceFoto FD-110 Fresnel Mount Light Focusing Adapter with Светлини Honeycomb Мрежи Barn Doors for Bowens Mount LED Video Light

NiceFoto FD-110 Fresnel Mount Light Focusing Adapter with Светлини Honeycomb Мрежи Barn Doors for Bowens Mount LED Video Light

Поддръжка на дропшиппинга и търговия на едро. Оригиналът е на 100% и е безплатна гаранция след продажбата.Открий & Flood Light: Завъртете долната част за определяне на Fresnel за регулиране и контрол на степента, в която светлинно петно и наводнения,

Свързани продукти