Лира Арфа 16-струнен Арфа дървена резонансната кутия и здрави стоманени струни с 3шт чукове тунинг ключ добър музикален подарък

Нов

59.50лв.

/ 70.83лв.

В наличност

Характеристики:

16 жили лира Арфа е дървена резонансен кутия и силни стоманени струни, звукът е по-богат и по-топъл, приятен музикален свободно време за вас.

Вырезанная с ясно бележка за четене, лира-Арфа подходящи както за начинаещи, така и за опитни, приятелски настроени играчи.

Преносим размерът и е достатъчно лек, добре полирана повърхност и тънки гравиран детайли го правят по-красив.

Идва с настройочным ключ за лесна настройка на себе си, е лесно да се работи, за да го държи в добра форма.

Голям музикален струнен инструмент подарък за семейството и приятеля си, с един пътеводител за начинаещи за игра.

Технически характеристики:

Цвят: Натурален / Кафе / Синьо(Не Е Задължително)

Основен Материал: Дърво

Размер: 38.5 * 26 * 3.5 см / 15.56 * 10.24 * 1.38 in

Тегло на опаковката: 1200 g / oz 42.33

Размер на опаковката: 43 * 31 * 8.5 см / 16.92 * 12.2 * 3.35 in

Забележка:

Вземане на проби идва в произволен цвят.

продуктовата носи етикет за услугата:

1 * Лира Арфа

1 * Тунинг На Гаечен Ключ

3 * избори

1 * Ръководство На Потребителя

Доставка:

1. ние гарантираме, за да превозва стоки извън плащане в рамките на 24-72 часа след потвърждаване на обезщетение с изключение на празника.

2.ние ще изпратим стълб, кит, HKpost EMS, DHL,Fedex,по ваш избор като направите поръчка поръчки .

3.Ако не се получи стоката през 45 дни,моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще положим всички наши усилия, за да реши този проблем.

Гаранция:

1.Всички детайли са гаранция 1 година.Ако покупката не отговаря на суровините качество, пригодност за използване по предназначение или отговаря на описанието, можем да сме сигурни, че вашите проблеми ще бъдат решени .

2.За погрешно изпратени стоки, моля свържете се с нас в рамките на 48 часа след раждането.Ние организираме доставка на подходящи стоки или ще възстановим цялата си плащат.

3.за увреждания или небезупречных продукти,моля да приемете на снимки или видеоклипове,изпратихме би отново или возвратили би след потвърждение.

1) ние приемаме Alipay, West Union, TT.всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2) плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

1. имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаването му.Ако този продукт е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние няма да ви издадем на връщане или подмяна.Изключения не се случва!Цената на доставката се заплаща както от продавача, така и купувача на половина.

Етикети: инструмент за арфа, лира, scatter лира, Арфа лира, lyre led 90w, лешояд от розово дърво, арфа, музика за арфа, led лира, обой muslady

Номер На Модела 16-Струнен Лира-Арфа
Произход CN(произход)
търговска марка Муслади

Напишете отзив

Лира Арфа 16-струнен Арфа дървена резонансната кутия и здрави стоманени струни с 3шт чукове тунинг ключ добър музикален подарък

Лира Арфа 16-струнен Арфа дървена резонансната кутия и здрави стоманени струни с 3шт чукове тунинг ключ добър музикален подарък

Характеристики: 16 жили лира Арфа е дървена резонансен кутия и силни стоманени струни, звукът е по-богат и по-топъл, приятен музикален свободно време за вас. Вырезанная с ясно бележка за четене, лира-Арфа подходящи както за начинаещи,

Свързани продукти