Творчески ужас кървави следи водопоглъщаемост нескользящая мат / Мат за баня

Нов

4.99лв.

/ 8.91лв.

В наличност

RM90366112958715

Чисто нов здрав материал: мат, използването на съвсем нов материал, не-тъкани материи, са трудно и трайни.Приемането на което куполообразную форма на дъното на съпротива скида доставки прави на вас и вашето семейство по-голяма сигурност.

Творчески интересен подарък за Хелоуин : дизайн кървава следа краката превръща вашата баня, хол, спалня в декорацию филм на ужасите, който е доста добър подарък и за декорация за Хелоуин, доста характерен, за да изненада приятелите си, да изненадате семейството си.

Реалистични ярки 3D-цветна боя : латекс килима не само не е токсична за околната среда, но и запазва по-ярък цвят в продължение на дълго време.Той почти няма да бъде замира под вътрешна светлина и вода.Така че боята на окървавени следах изглежда оптимистичен-като кръв.

Устойчива на плъзгане защитна функция: тази подложка може да ви помогне да се предотврати подхлъзване и падане под пластмасова просмукване технология и силна водопоглощающей способност, която е безопасна и сигурна.

Чувствителна ТОЛЩИНАЯ повърхността на пух плат: позволете ми крак налягане и облекчаване на умората на краката.Пролет назад, без да променя формата.

Размер: 24 x 16 x 0,4 инча Тегло: 0,4 килограма

Материал: сгустите фланела + Non тъкани тъкани + пластичное дъното на падане

Цвят: Бял + Червен

Стил: Творчески Стил На Ужасите

Е приложимо : в нощта на Хелоуин, от духове къща, баня, спалня, всекидневна, детска стая

Етикети: мюсюлманският молитвен мат, килим във формата на животно, килим ужас, мат Дъгата, кървава парти подложка за баня, подложка за Хелоуин, подложка за вана bloodbath, стена стикер страна, стикер по следите на краката, черно пол

Спецификация 40*60CM
Номер На Модела TCR-17060705
модел Пишеща машина
Приложение дневна
Дизайн прекрасен
Вид На Модела Геометрична
Техника Машината Е Направена
Продажба На Килими Готовият килим (нещо)
Възрастова Група Възрастни
Стил Модерен
Воспользуйся упражнение
Материал Дъвка
Характеристика Лепило-Защитник

Напишете отзив

Творчески ужас кървави следи водопоглъщаемост нескользящая мат / Мат за баня

Творчески ужас кървави следи водопоглъщаемост нескользящая мат / Мат за баня

RM90366112958715 Чисто нов здрав материал: мат, използването на съвсем нов материал, не-тъкани материи, са трудно и трайни.Приемането на което куполообразную форма на дъното на съпротива скида доставки прави на вас и вашето семейство по-голяма

Свързани продукти