Мода Секси Жени В Тесни Дънкови Панталони С Висока Талия Участък Във Дънки Тънък Молив Панталони

Нов

24.52лв.

В наличност

Здравейте!Добре дошли в нашия магазин!

Качество първо с най-доброто обслужване.всички клиенти са наши приятели.

Модерен дизайн,100% чисто Нов,високо качество!

Материал: Памук, Смесени

Цвят: покажи като изображението

Има разлика в 2-3% в съответствие с ръчно измерване.

моля, проверете таблицата измервания, преди да купите този продукт.

Моля, обърнете внимание, че има малка разлика в цвета трябва да бъде приемливо от светлина и екрана.

грижа за продукта : ръчно пране в топла вода 30С по-малко.капельная сушене и т.н.?

Какво Получавате:

1 x Модни дънкови панталони

Преглед

Международни Купувачи Моля, Обърнете Внимание:

Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Тези разходи са отговорност на купувача.

Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи, че тези допълнителни разходи ще бъдат до търговия/покупки.

Стоките ще бъдат изпратени само на адрес за доставка Ebay купувач, така че, моля, потвърдете вашето достъпен адрес на Ибей преди да се плати чрез paypal.Но понякога международната доставка е силно зависима от куриерска фирма и местните обичаи / такси.Ако не получите стоката си в срок, моля, веднага се свържете с нас за допълнителна помощ.Благодаря Ви за разбирането.Начин На Доставка:

Детайлите ще бъдат изпратени по пощата на Китай , това ще отнеме 15-25 работни дни от датата на доставка.

Подробности ще бъдат потопени USPS до САЩ, напълно безопасно!всеки пакет е чрез проследяване на един номер .Това ще отнеме 7-12 работни дни от датата на доставка.

Ние също така доставят от DHL, UPS, EMS express shipping, но вие трябва да платите повече пари за експресна доставка.Ако имате нужда от услуга експресна доставка, моля свържете се с нас преди да поръчате(телефон е необходим за международна експресна доставка, ако имате нужда от услуга експресна доставка, Моля, обърнете внимание на вашия телефон при плащане.)

Време На Превоз:

Всички продукти ще ви бъдат изпратени в рамките на 3 работни дни (в делнични дни - от понеделник до петък) плащането се извършва от страна на продавача

Проверка срок на доставка

Международен пакет отнема около 15-20 дни, за да достави на адреса; поща на последния доклад области перевозкы на пратката, тук по-долу таблица представяне по време на изпълнение на пристигане за някои страни, която за сведение на купувача само.

1. Всички плащания трябва да бъдат предоплачены.

2. ние приемаме плащане само чрез Paypal.Моля, моля, проверете дали можете да направите плащане чрез PayPal, преди пускането на поръчката.

1. Ние предлагаме 14 дневна гаранция за връщане на парите.

2. нашата гаранция не се отнася за всички продукти, които са физически или са повредени или не се намират в нормални условия на експлоатация в резултат на неправилна употреба или неправилна инсталация от страна на купувача/потребителя.

Етикети: топлинна жилетка daiwa, риза dak zeke 214, риболов кука daiwa, концепцията за макара daiwa, daiwa стикер бастун, макара daiwa 2000 lt, макара daiwa tatula, дакимакура Бакуго, къси шорти daiwa

Украса Beading
Стил Ежедневни обувки
Измиване светлина
Тип Елемент Дънки
Материал Ликра
Вид На Монтаж Кльощава
Тип Тъкани Каре
Деним Стил Панталон-Молив
Дължина Full Length
Пол ЖЕНИ
Вид На Талията висок
търговска марка NoEnName_Null
Тип На Затваряне Бутон Fly

Напишете отзив

Мода Секси Жени В Тесни Дънкови Панталони С Висока Талия Участък Във Дънки Тънък Молив Панталони

Мода Секси Жени В Тесни Дънкови Панталони С Висока Талия Участък Във Дънки Тънък Молив Панталони

Здравейте!Добре дошли в нашия магазин! Качество първо с най-доброто обслужване.всички клиенти са наши приятели. Модерен дизайн,100% чисто Нов,високо качество! Материал: Памук, Смесени Цвят: покажи като изображението Има

Свързани продукти