Дървен поднос за закуска декоративен поднос легла тавата масата поднос за чай с дръжка

Нов

34.73лв.

/ 48.23лв.

В наличност

Ние предлагаме и отстъпка за големи количества.Добре дошли, за да се свържете с нас!

Екологично чисти материали: тя е изработена от 100% екологично чист суров дървен материал, който не съдържа химикали.Това е перфектният избор за вашето семейство и околната среда.Дървесината има естествен мирис и водоустойчиви свойства.

Висококачествени материали и MULTIPURPUSE FUNCTUNALITY: тези подложки са изработени от висококачествена естествена дървесина, която е по-силна и по-красива.Този поднос може да се използва в ресторанти, хотели, офиси, кафенета, барове, домочадцах за подаване напитки, кафе и закуска в леглото.Този тава и може да се използва за съхранение на списания, на пуфике, за съхранение на бижута или козметика на обличане масичката и показване на лосиони и кърпи за ръце в банята.

Spinter FREE: те са супер меки и са устойчиви на петна довършителните работи, което ги прави свободни от шрапнел, и те не зацепят на вашия диван, когато той ще бъде поставен върху него.Всяка от страничната греда на нашия дървен поднос, снабден с черни метални дръжки за удобство третиране и транспортиране на кухнята или трапезарията.Лесен бамбуков поднос може да побере чаши, чинии, комплекти прибори за хранене, зеленчуци и плодове, за да се спести много място в кухнята и в хола.

Перфектен размер и тегло:този тава идва в идеалния размер, лесно поднимаемом и транспортируемом.Тази тава е изработен от леко дърво, но в същото време е достатъчно здрав, за да побере нещата си, благодарение на здраво прикрепена ръце с промишлени прочностными винтове.

Идеален подарък:професионален дървен поднос също така е идеален подарък за всеки специален повод като рожден Ден, Ден на майката, Коледа, затопляне на дома, сватба, булчински душ, Свети Валентин или как специално лакомство за най-добрия си приятел.

Стил:Ретро

цвят:кафяв

Материал:дърво

Размер:44*32*5 см/17.3*12.6*2 инча

Съдържание На Опаковката:

1* тава

Само посоченото съдържание на пакета, както и други продукти, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на елемент от картината е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1-3см.

Етикети: сервировочный тава, тава, декоративен огледален тава, метална тава, дървени корита, плочки, декоративен тава, чаша за закуска, на тави и декоративни rosegold, легло закуска тава, табла дървена

Произход CN(произход)

Напишете отзив

Дървен поднос за закуска декоративен поднос легла тавата масата поднос за чай с дръжка

Дървен поднос за закуска декоративен поднос легла тавата масата поднос за чай с дръжка

Ние предлагаме и отстъпка за големи количества.Добре дошли, за да се свържете с нас! Екологично чисти материали: тя е изработена от 100% екологично чист суров дървен материал, който не съдържа химикали.Това е перфектният избор за вашето

Свързани продукти