Есен-Зима Удобни Кожени Бели Жени Ботильоны Дамска Мода Жените Мартин Ботуши Засилват Дебели Подметки, Ботуши За Мотоциклет

Нов

35.05лв.

/ 60.41лв.

В наличност

Скъпи приятели, благодаря ви, че посетихте нашия магазин.Тъй като обувки, на която разглеждате, е направен в Китай, размер на обувки може да бъде различен от размера, до който сте свикнали.Моля, внимателно изберете размера на обувката си в съответствие с графиката размери.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.За мен е голяма чест, че вие продължавате да се намери нещо интересно в нашия магазин.

(Уста en-US размери се различават от мъжете размери САЩ, Моля, изберете размер в зависимост от вашата дължина на краката)

Таблица С Размери На Дамски Обувки

БЕЛЕЖКА:

Моля, изберете размер в съответствие с дължината на краката си, а не дължина на обувки, размер на таблицата може да ви помогне да решите 90% от размера на избор проблеми.

ако вие не разбирате, как да изберете, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Би било добре, ако се посочи дължината на крака в областта на поръчките .

Ако краката са дебели и широки, можете да изберете един размер по-голям;

Ако краката са тесни и тънки, можете да изберете един размер по-малко.

Обувките, които изпращаме, - това е китайски размери, размерите етикет на обувки разкрива китайски размер.

Същото се отнася и за еврото или други размери.

Описание на продукта:

Есен-Зима Удобни Кожени Бели Жени Ботильоны Дамска Мода Жените Мартин Ботуши Засилват Дебели Подметки, Ботуши За Мотоциклет

Опаковане и доставка

За Обратна Връзка

За Картината

Разликата в цвета може да бъде причинено от някои други причини, като отражение на цвета на светлината, фона и т.н. все пак, ако смятате, че получените данни в грешен цвят, моля свържете се с нас, за да видите, ако връщането е възможно.

Доставка

След плащане на вашата поръчка, ние ще изпратим пратката в рамките на 3 работни дни с изключение на празнични дни.От време на доставка трябва да се провери предварително, за да получите информация за времето за доставка в страната си.

За Връщане

В случай на дефектен детайл или неправилно детайли, които сте получили, ние ще ви изпратим отново или ще ти върнем към вас.

Клиентите трябва да провери всички детайли при получаване и да ни информирате в рамките на 2 РАБОТНИ дни, ако нещо липсва или е повреден.Ние не връщаме цената на доставката при връщане на стока, която не е дефектна.

В рамките на 14 дни след получаване на можете да върнете стоката обратно.Купувачите носят отговорността за разходите за доставка, за да върне стоката.

За Данък

Вие сте изложени на внос данъчно облагане, митнически такси, които могат да бъдат въведени на местната митница.Ние не можем да ви информира на дължимата такса, тъй като тя се различава от страни и елементи .

Етикети: ботуши Gia Уайт, мъжки ботуши бял цвят, кожата на обувката кутии, Подметка Обувки, alt ботуши бели, обувки на еластична подметка, черни обувки на дебела подметка, бяла кожа bootz, ски обувки в бял цвят, гумена подметка за обувки

Покрив-Тип Естествена Кожа Коровья Кожа
Материал На Подметката Пълна Зернистая Кожа
Вид На Модела Твърд
Горния Материал естествена кожа
Отдел Име Възрастен
Модни Дамски Обувки Martin Увеличете Дебели Подметки Мотоциклетни Обувки
Вид На Шипове Увеличаване На Височината
Номер На Модела 855 Дамски ботуши
Височина На Платформата 0-3см
Вид На Обувката Мотоциклетни ботуши
С Платформи ДА
Тип На Затваряне Чрез шнурове
Материал На Вала естествена кожа
Цвят Черно-Бял
Дамски ботуши Дамски ботильоны
обувки на платформа Botas Mujer
Бели Дамски ботуши зимни Дамски ботуши
търговска марка X
Елемент На Модата Шиене
Обърната Материал плюш
Вал-Тип Естествена Кожа Коровья Кожа
Сезон Пролет/Есен
Произход CN(произход)
is_handmade No
Височина На Обувката ГЛЕЗЕН
Петата Височина Нисък (1 см-3 см)
Материал На Подметката На Дъвка
Тип Елемент Обувки
bottes femme hiver chaude zapatos invierno mujer
Форма Подходящ е вярно по размер, вземи си нормален размер
Botines Mujer 2020 Femmes bottes
Форма На Носа През Цялата Чорап

Напишете отзив

Есен-Зима Удобни Кожени Бели Жени Ботильоны Дамска Мода Жените Мартин Ботуши Засилват Дебели Подметки, Ботуши За Мотоциклет

Есен-Зима Удобни Кожени Бели Жени Ботильоны Дамска Мода Жените Мартин Ботуши Засилват Дебели Подметки, Ботуши За Мотоциклет

Скъпи приятели, благодаря ви, че посетихте нашия магазин.Тъй като обувки, на която разглеждате, е направен в Китай, размер на обувки може да бъде различен от размера, до който сте свикнали.Моля, внимателно изберете размера на обувката си

Свързани продукти