Пикачуу Райчу One Piece cosplay костюм Onesies пижами гащеризон качулки възрастни cosplay костюми за Хелоуин карнавал

Нов

44.34лв.

В наличност

За да намерите повече

1. за качеството на камерата и монитора diffrence, threre може да има някакъв цвят на разликата между снимки и реални стоки, моля, любезно молим да обърнете внимание.Да направите поръчка, значи сте се съгласили с тази позиция, и той е приемлив.

1. какви плащания мога да използвам?

В приложението можете да използвате следните начини на плащане:

Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Alipay Balance, QIWI, Boleto, iDeal, Przelewy24, SMS-плащане в Русия(МТС, Мегафон, Beeline, TELE2) и www.ravda-dom.com Pocket.

На нашия сайт (PC) можете да използвате следните начини на плащане:

Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Банков Превод, Webmoney, Яндекс.Пари, Western Union, QIWI, DOKU, Mercado Pago, Boleto, TEF, poli, Giropay, Sofort Banking, Carte Bancaire (Carte Blue), Przelewy24, SMS-плащане в Русия (МТС, Мегафон, Beeline, TELE2), плащане в брой (Euroset, Сиваоны, Мейл Русия) и www.ravda-dom.com Pocket

2. Научете повече за ръководството на плащанията в тази връзка:

https://helppage.www.ravda-dom.com/buyercenter/questionList.htm?spm=a273a.8138843.0.0.nXqAS0&searchKey=&viewKey=1&page=1&categoryIds=9205389&banner=0.

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

2. ние ще изпратим на стоки в рамките на 3 дни след потвърждаване на плащането.

3. ние ще ви изпратим стоката на адреса, на който да остави поръчка.Адрес на вашата поръчка трябва да съвпада с адреса на получателя.

4. услугата транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено по време на или в близост до курортному сезон.

5. Ако не сте получили стоката си в рамките на 30 дни от датата на потвърждение на плащането, моля свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро.

1. имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне, когато тя е получена.Ако стоката остава на ваша страна в рамките на 7 дни, той се счита за използван и не сме съгласни на връщане и замяна.Цена перевозкы на пратката beared както от продавача, така и купувача на половина.

2. всички върнати детайли трябва да бъдат в първоначално опаковат и трябва да се осигури нас с номер перевозкы проследяване на пратката, причина за връщане и вашия номер PO.

3. ние ще ти върнем на получаване на деталя в първоначалните си състояние и опаковка, като направи спор.Или можете да изберете споделяне, изпрати ми съобщение.

4. ние ще носят цялата разходите за доставка, освен ако продуктът(ите), не така се рекламира.

Ние поддържаме високи стандарти на обслужване и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента!Обратната връзка е много важна.Ние искрено се очаква, че веднага се свържете с нас, преди да ни даде неутрална или отрицателна обратна връзка, за да можем да се вземат подходящи мерки, за да ви накара да промените впечатление за нас.Купувате моите неща, вие сте мои приятели!Честит да ви пазаруване!

Етикети: плюшено костюм папагал, странноватый костюм pokemon, зелен Zentai, алфавитная тениска, далматинская възглавница, Триш, cosplay костюм Очако, детска ликра, rpg cosplay костюм, възрастен костюм Райчу

Материал Polyester
Тип Елемент Комплекти
Герои Pikachu
Специална Употреба Костюми
Тип На Източника На Аниме
Номер На Модела Pikachu
Отдел Име Възрастен
Компоненти Тела И Тела
Пол Унисекс

Напишете отзив

Пикачуу Райчу One Piece cosplay костюм Onesies пижами гащеризон качулки възрастни cosplay костюми за Хелоуин карнавал

Пикачуу Райчу One Piece cosplay костюм Onesies пижами гащеризон качулки възрастни cosplay костюми за Хелоуин карнавал

За да намерите повече 1. за качеството на камерата и монитора diffrence, threre може да има някакъв цвят на разликата между снимки и реални стоки, моля, любезно молим да обърнете внимание.Да направите поръчка, значи сте се съгласили с тази позиция,

Свързани продукти