Bluetooth геймпад контролер мобилен спусъка Joystickfor Nintendo Switch PRO Bluetooth Joypad дистанционно управление с джойстик GAM дръжка с NFC

Нов

23.57лв.

/ 34.66лв.

В наличност

Характеристики:

- Не е необходимо да носят със себе си някакъв драйвер, можете да използвате писалка, след свързване с хост.

- Използвайте Bluetooth безжична връзка за свързване към хоста, със силна противоинтерференционной способност, свободен горивото и стабилен сигнал на свързване.

- Ергономичен дизайн и е лека структура на дръжката, дори ако продължавате да играете играта, не чувствам умора, но също така да накара един играч да се чувстват комфортно.

- Този продукт е подходящ за възел на комутатора, съвместими с ключ pro контролер кабелен USB-порт и безжична Bluetooth.

- Съвпадение на до 4 сетноых-аналози на оси и 19 цифрови ключове, ключ за синхронизация, сензор за движение 6 оси, Led платеца, вибрации (подкрепа имитация), NFC (опционного), Turbo, съвместим с професионални игри на ключа копчето и хост КОМПЮТЪР.

- Поддръжка на взрив, автоматично взрив и ясна функция взрив, автоматично взрив.

Инструкции за сопряжению

1. кабелен режим на сдвояване: когато домакин работи, използвайте USB кабел за свързване на химикалки и Домакин, и свързването е завършено.

2. Метод за безжично сдвояване: в пасивно състояние на контролера, натиснете и задръжте бутона Home или бутона T + Y в продължение на повече от три секунди, 4 led индикатора играч ще започне да мига едновременно, за да влезете в режим на безжично сдвояване.В това време можете да използвате устройство, което поддържа превключвател за извършване на търсене на Bluetooth свързване.След успешно свързване на светодиод канал, посветен хост, ще изгори гладка жълта светлина.

Описание на функцията за химикалки

1. когато дръжката е изключена, използвайте USB кабел за свързване към хоста, който може да реализира кабелна функция за управление на хост и извършване на свързване Bluetooth.Когато USB кабелът е изключен, перо отива в състоянието на Bluetooth връзката и се свързва с хост.

2. той може да бъде свързан към хоста на ключа чрез функцията Bluetooth свързаност.

3. свържете се с хост КОМПЮТЪР чрез USB кабел в изключено състояние, за да реализират функциите на PC360.

Технически характеристики:

Интерфейс Тип: Type-c

Приложими продукти: switch Lite / превключвател

Материал: ABS

Размер: 16.1x14x5.8см

Пакет са включени:

1 x геймпад

Бележки:

1. ръчно измерване, моля,позволете 1 ~ 3 мм грешка, благодаря.

2. поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на елемента.Ние гарантираме, че стилът е същият, както е показано на фигурата.

Етикети: преминете площадка, хроно-спусъка, преминете nfc, поправете контролер на nintendo switch, Геймпад, контролери на nintendo switch, геймпад nintendo switch, калъф за nintendo switch, LCD1602, ipega ps4

Функция 3 Bluetooth Джойстика, Дистанционно Управление
Номер На Модела Най-нови
Съвместими Марка Глави.в / Модел Nintendo
Пакет ДА
Вид На Интерфейса Блютус
Функция 4 Детска дръжка с NFC
Документ FCC
Модел Nintendo NINTENDO SWITCH
Функция 1 Безжичен геймпад
Произход CN(произход)
търговска марка ОКДЕЙ
Функция 2 Контролер за Nintendo Switch PRO

Напишете отзив

Bluetooth геймпад контролер мобилен спусъка Joystickfor Nintendo Switch PRO Bluetooth Joypad дистанционно управление с джойстик GAM дръжка с NFC

Bluetooth геймпад контролер мобилен спусъка Joystickfor Nintendo Switch PRO Bluetooth Joypad дистанционно управление с джойстик GAM дръжка с NFC

Характеристики: - Не е необходимо да носят със себе си някакъв драйвер, можете да използвате писалка, след свързване с хост. - Използвайте Bluetooth безжична връзка за свързване към хоста, със силна противоинтерференционной способност,

Свързани продукти