Предните части на плочата на притежателя на MB за фотоапарат Sony ILCE-6000 A6000

Нов

23.99лв.

В наличност

Можете да посетите някой от моите други стоки,закупуване на 10 или повече,моля свържете се с нас, ние ще ви дадем нова цена, с отстъпка.

Ние сме специализирани в широка гама от аксесоари за цифрови фотоапарати и видеокамери:LCD-екран/дисплей,обектив,гъвкав кабел LCD/на затвора и други резервни части, за ремонт.

Има още продукти,които не са изброени в списъка,ако трябва да купуват други аксесоари, моля, свържете се с нас.

Нашите предимства: качествени продучты;най-конкурентен pri;бързо и високо качество на обслужване.

Ние приемаме Alipay,TT,Western Union,Moneygram, и т.н. Моля изберете най-удобния за вас начин.

Стоката ще бъде доставена в рамките на 2 РАБОТНИ дни, след получаване на потвърждение на плащането,но обикновено на следващия работен ден след заплащане на стоките ще бъдат изпратени с препоръчана въздушна поща с проследяване на услугата.

Обикновено,тя ще отнеме 7-20 работни дни за доставка.

Както всички знаем,времето на доставка на международно винаги излиза от контрол,особено митнически процес е сложен и непредвидим,но ние ще се изпраща възможно най-скоро,ние ще изпратим стоката в рамките на определени бизнес дни, както е обещано в нашия списък.След освобождаването на стоките, ние ще имаме проследяване на номер добавя към вашата закупуване на детайл.Ако не получи стоките в продължение на дълго време, моля, проверете вашето местно пощата или се свържете с нас.

Вносни мита,данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Тези задължения купувачът носи отговорност.

Всички продукти ще бъдат изпратени като подаръци, за да се сведе до минимум вносни мита.

Вашата 100% удовлетвореност - това е нашата цел,ако имате какво се оплакват,моля, свържете се с мен по електронна поща.Аз ще ви отговоря възможно най-скоро(моля, позволете 1_2 работни дни за отговор).Ние сме щастливи да реши проблема, моля, избягвайте да оставяте Netural или отрицателен резултат на въздействието и 1,2,3-нисък резултат.Изоставяне отрицателна или неутрална обратна връзка не помогна за решаване на проблема.

Ако можете да удовлетвориться нашия продукт и нашите услуги,моля,пишете ни на положителна оценка и от 5 точки, DSR, ние ще бъдем много благодарни!

Ние предоставяме на нашите клиенти са с гарантирано качество на продуктите и бързи услуги.Всички подробности са добре тествани преди да бъдат изпратени.

Ако откриете всеки дефект в нашите подробности, моля свържете се с нас в рамките на 7 дни деталя получаване.

Ако трябва да се върне, моля проверете за да се потвърди работа деталя не и да се свърже наш представител за обслужване на клиента,нека ни уведомите подробна проблема.След това ще получите уникален адрес за връщане.

Етикети: нещо Кадиллака, sony a6300 смяна ремонт, sony a6000 замени, ремонт a6000, суич, батерия за explay, резервни части за sony a6000, батерия lenovo s60, камера a6000, бутон swich

търговска марка гоглиби
Номер На Модела ILCE-6000 A6000
Съвместим Стил Камери беззеркальные камери
Съвместим Марка Sony
Пакет No

Напишете отзив

Предните части на плочата на притежателя на MB за фотоапарат Sony ILCE-6000 A6000

Предните части на плочата на притежателя на MB за фотоапарат Sony ILCE-6000 A6000

Можете да посетите някой от моите други стоки,закупуване на 10 или повече,моля свържете се с нас, ние ще ви дадем нова цена, с отстъпка. Ние сме специализирани в широка гама от аксесоари за цифрови фотоапарати и видеокамери:LCD-екран/дисплей,обектив,гъвкав

Свързани продукти