2018 дамски нова мода обувки. дамски обувки, марка weiyishi 031

Нов

144.02лв.

В наличност

Изпращане на 1:спедиция / DHL/FEDEX/EMS.we главно използва и за превоз на пратка DHL, бързо и безопасно! 2:ние ще изпратим извън вашия продукт 1-7 дни след като сте пошлете пари!Качество 1:нашата обувки изработени от естествена кожа.много добро качество! 2:нашите обувки се предлагат с кутия,торба за прах,карта и т.н. всички детайли,дизайн на опаковки подарък!Обратна връзка 1:Благодаря ви, така Mush за пазаруване в магазина ни и ни позволете да си 5 старта за обратна връзка,това е много важно за нас! 2:Ако имате проблеми с пакет и времето за доставка,моля свържете се с нас!Свържете се с нас на нашето работно време е 7 дни и 24 часа в денонощието.Можете да ни изпратите съобщение търговски мениджър.Ние ще се свържем с вас, след като получим вашето съобщение.

Етикети: обувки на платформа, дамски обувки vas, дамски обувки popigist, дамски обувки ning, сапатилла сексемара, разпродажба на дамски обувки, sjaals gebreide dames sjaal, warme winterjas dames, дамски обувки asos, жена, обувки на платформа

Тип Елемент Помпи
Материал На Подметката Овча кожа
Сезон Пролет/Есен
Обърната Материал естествена кожа
Стил Модни модели
Тип На Затваряне Slip-On
Случай рокля
Тип Помпа Основни модели
Форма На Носа Остър Чорап
Форма Подходящ е вярно по размер, вземи си нормален размер
търговска марка вэйиши
Пол ЖЕНИ
Хастар-Естествена Кожа Тип Овча кожа
Материал На Подметката На естествена кожа
Вид На Шипове Тънки Токчета
Горния Материал Коровья Велур
Петата Височина Високо (5 см-8 см.)

Напишете отзив

2018 дамски нова мода обувки. дамски обувки, марка weiyishi 031

2018 дамски нова мода обувки. дамски обувки, марка weiyishi 031

Изпращане на 1:спедиция / DHL/FEDEX/EMS.we главно използва и за превоз на пратка DHL, бързо и безопасно! 2:ние ще изпратим извън вашия продукт 1-7 дни след като сте пошлете пари!Качество 1:нашата обувки изработени от естествена кожа.много добро качество!

Свързани продукти