1-8 Години O Образно Деколте И Дантела На Цветя Момиче Тюл Рокли 2020 Ръкави Апликация Лук Колан Принцеса Театрализованное Бална Рокля Сладък Детски Дрехи

Нов

27.36лв.

/ 30.40лв.

В наличност

Прекрасен O Образно Деколте И Дантелени Рокли За Момичета В Цветенце 2020 Без Ръкави От Дантела Апликация Лук Колан Принцеса Театрализованное Бебешка Рокля За Абитуриентски Бал

Снимка:

Забележка:

1. търговията се провеждат само за рокля не включва никакви принадлежности, като ръкавици, яке,булчински воали, долната пола.Можете също така да се свържете с нас по отношение на този аксесоар.

2. рокли могат да бъдат изработени или в стандартен размер, или в точни измерения, ако сте избрали рокля по поръчка, моля, свържете се с нас, за да получите формуляр за поръчка.

3. няколко теми не показват задните части, и задната част ще цип.Ако ви харесва това с шнур или нещо друго, моля, уведомете ни навреме.

4. представа цвят и стил могат да варират в зависимост от монитора.

Как Да Се Измери:

Начин на превоз:

Политика За Възстановяване И Връщане На Парични Средства:

Както винаги, и ако има проблем, или ако стоката е незадоволителен, моля, свържете се с нас на първо място за бързо и atisfactory разрешения, например, връщане или замяна на друг нов продукт за вас.

Моля, внимателно да потвърдите поръчката си (правилния размер, цвят, стил), Преди да решите да поставите поръчка.Всички поръчки се обработват в съответствие с вашите потвърждение на поръчката, и ние се опитваме да направим всичко възможно, за да задоволи всички клиенти.Ние можем да гарантираме, че ще бъдат доставени само качествени стоки.

Моля, моля, свържете се с нас за връщане на първо място в рамките на 48 часа след получаването на стоките.

Върната стока трябва да бъде в перфектно състояние, тъй като той е изпратен ви, не е променен и не е протрит.Ако има някакъв прах, мръсни петна, промени и така нататък, ние няма да ви предложим връщане на парите.При връщане на стока с всички такси се добавя такса за попълване на запасите в размер на 30%.

Ние предлагаме безплатен ремонт на вашата рокля!Но американската Пощенска плащането, за да го изпрати обратно и отново цената за доставка до вас ще бъде като на сметката си.

Изисква се, за стоки или рокли са били върнати нас в рамките на 14 дни, след като се поиска възстановяване ще бъде приет.

Коментари:

Вашата обратна връзка е много важно за нас, моля, свържете се с нас за първи път, ако има някакви проблеми.При пристигане на пратката ви препоръчваме да се провери и да се увери, че роклята е било произведено в съответствие с вашите спецификации на поръчката.Ако върнете или обмениваете рокли, моля, уверете се, че те са в първоначалното си състояние-неношеные, немити, нормалните, здрави, чисти.Благодарим ви!

Етикети: жилетка в полка точки, тенекеджия рокли, Adelina дантелено рокля, рокля quinceanera, африкански макси рокля дашики, дантелено рокля десс, детски рокли, бебешка рокля, ИРО рокли, бална рокля Рокля

Силует Бална Рокля
Реалните Изображения ДА
Деколтето О-Образно Деколте
Стил Бална рокля момичета вечерни рокли
Плат Дантелени Рокли За Момичета-Цветочниц
Дължина На Роклята Дължина До Коляното
търговска марка сюньбэй
Номер На Модела MC1048
Време за доставка На 25-35 Дни Поща На Китай
Дължина ръкав(см) Без ръкави
Отстъпка Отстъпка 5% повече от 5 броя.
Размер Standard US Child Size 2T-8T
Тип Тъкани Тюл
Стил Ръкави Резервоар
Цвят 5 От Наличните Цветове
Украса Перли
Времето За Обработка 7 дни
Произход CN(произход)
Тип Елемент Рокли За Момичета-Цветочниц
състояние чисто нов

Напишете отзив

1-8 Години O Образно Деколте И Дантела На Цветя Момиче Тюл Рокли 2020 Ръкави Апликация Лук Колан Принцеса Театрализованное Бална Рокля Сладък Детски Дрехи

1-8 Години O Образно Деколте И Дантела На Цветя Момиче Тюл Рокли 2020 Ръкави Апликация Лук Колан Принцеса Театрализованное Бална Рокля Сладък Детски Дрехи

Прекрасен O Образно Деколте И Дантелени Рокли За Момичета В Цветенце 2020 Без Ръкави От Дантела Апликация Лук Колан Принцеса Театрализованное Бебешка Рокля За Абитуриентски Бал Снимка: Забележка: 1. търговията се провеждат само

Свързани продукти