Професионален Стриппер Тел Клещи Клещи Шестоъгълник Клещи Клещи Инструмент Батерия Кабелен Съвет Ръчни Инструменти

Нов

30.53лв.

/ 41.27лв.

В наличност

Мультиинструментный Инструмент За Източване На Кабели Аликатные Инструменти Кабелни Клещи Обжимные Клещи Ferramentas Ръчни Инструменти Аликатные Многофункционални Шестоъгълник Маша

Описание:

За пресоване, инструменти, използвани за non-заваряване и стандартно електрическо свързване.Мухъл за пресоване club dice е направена от трудна высокуглеродистой стомана, и тя може да работи за малко на кабела капацитет 6-50 mm&;2.Той е с характеристиките на дълъг живот, точния диаметър расточки и добро за пресоване на влияние.

Характеристики:

1. точни за пресоване комплектни печати и обединената заключване с механизъм за собствената си личност освобождаване, за да се осигури високо качество за пресоване на ефекта, дори и след много времена отново гофрировать.

2. Конструированный според човешки фактори проектируя, дълга дръжка осигурява максимална система на ливъридж и по-лесен заключение.Мини дръжки с канали за пръстите за по-безопасно движение.

3. изработен е от затвердетой стомана въглероден с шестиугольным вид, че работи за малко кабел капацитет 6-50 mm&;2.

4. профили могат да бъдат определени чрез завъртане за пресоване дръжка с широка степен,която позволява достъп до труднодоступным области.

5. компактен, лек и лесен за използване и переноске, професионален и практически пресклещи.

Технически характеристики:

Материал: Гофрирующие печати от високо стомана + гумен корпус дръжки

Основен Цвят: Син

AWG: 22-10

Приложимо брой: 6-50мм&; 2;

Шестиугольные главоболие, обикалящо плашки размер: 6мм&; 2;, 10мм&; 2;, 16mm&; 2;, 25 мм&; 2;, 35mm&; 2;, 50mm&; 2;

Дължина: 39 см/15.35"

Ширина: 7,9 см/3.1 инча

Количество: 1 бр.

Тегло: около 1.5 кг

Приложение: неизолированная клемма (шестограмен вид)

Пакет Са Включени:

1 x обжимные клещи

За обратна връзка

Ако сте доволни от нашите продукти, моля да ни 5 звезди

Вашето удовлетворение и положителна оценка са много важни за нас.Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.Ние ще направим всичко възможно, за да реши всеки проблем и да ви предоставим най-доброто обслужване на клиентите.Ние ще ви дадем положителна оценка след получаване на плащането.Ако не сте доволни от вашите продукти, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти.

Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента!Обратната връзка е много важно ние ви молим да се свържете с нас веднага, преди да ни дадете неутрална или отрицателна обратна връзка, за да можем да задоволително решаване на вашите проблеми.

Етикети: кабел за свързване на медни съвет, пресклещи, коаксиален инструмент, устройство за източване на метална жица, ls mini, уши маша, инструмент за източване на тънка тел, нож cck, устройство за източване на меден кабел, Инструмент за ремонт на автомобили

Тип Комбинираната Клещи
Номер На Модела Кабелни Клещи
Стил Дръжки Хетеро
Материал Друго
Характеристики ИЗОЛИРАН
търговска марка Фдит
Произход CN(произход)
Аксесоари за diy ЕЛЕКТРИЧЕСКИ
Приложение Устройство За Източване На Кабели

Напишете отзив

Професионален Стриппер Тел Клещи Клещи Шестоъгълник Клещи Клещи Инструмент Батерия Кабелен Съвет Ръчни Инструменти

Професионален Стриппер Тел Клещи Клещи Шестоъгълник Клещи Клещи Инструмент Батерия Кабелен Съвет Ръчни Инструменти

Мультиинструментный Инструмент За Източване На Кабели Аликатные Инструменти Кабелни Клещи Обжимные Клещи Ferramentas Ръчни Инструменти Аликатные Многофункционални Шестоъгълник Маша Описание: За пресоване, инструменти, използвани

Свързани продукти