Vantrue N1 Pro Dash Cam 1.5 " Mini Car DVR Камера 1080P Video Recorder Night Vision, режим на паркиране, G-сензор, сблъсък откриване

Нов

120.00лв.

/ 160.01лв.

В наличност

Vantrue OnDash N1 Pro Mini 1080P Full HD Car Dash Cam

Малък, но мощен!На базата на процесор Novatek NT96658, сензора за изображения на Sony IMX323 и 6-слойном оптични стъклена леща с бленда F1.8, Vantrue N1 Pro улавя кристално ясно видео в резолюция Full HD 1080P със скорост 30 кадъра в секунда и се отличава с по-добра производителност, както и висока стабилност при безпроблемна цикличен запис.Той също идва с G-сензор, паркинг монитор, детектор за движение и аварийни откриване на сблъсък, която може да осигури мощно доказателство в случай на спор за автомобилна катастрофа.Запазете спокойствие по време на шофиране с помощта на видеорегистратора Vantrue N1 Pro Dash cam.

Топли Съвети:

1. Поддържа до 256 GB карта макс. (карта памет не е включена в комплекта).Моля, не използвайте Пясък Карта и Transend Карта.Samsung Samsung Samsung microSD ще се произвежда само в Корея или България, така че ние препоръчваме да използвате картата Samsung Pro Endurance Карта или картата на Samsung Evo Карта .Забележка: карти Samsung MicroSD ще се извършват само в Корея или Филипините.Моля, не забравяйте да си купите истински картата на samsung.

2. моля, поставете sd картата, когато таблото камера е изключена, в противен случай dash cam попрощается и автоматично ще се изключи, ако бъде запълнена с копираните sd-картата, когато таблото камерата е включена.

3. Преди употреба, моля, отформатируйте на картата на вашия тире камера на първо място.Моля, поставете картата в камерата (ако е написано тук е "Моля, поставете TF картата" или "грешка карта", щракнете върху "OK" и след това натиснете бутона "Храна", за да получите достъп до менюто, отидете на "настройки на системата" и изберете "форматиране на SD карта".След това изберете бутон "ОК" и изчакайте 10 секунди.Тогава на карта ще работи добре на камерата.Ако не сте успели да форматирате sd картата на арматурното табло cam успешно, моля, отформатируйте за PC. (Ако форматируете му на вашия компютър, моля, потърсете в интернет в раздел "Как да форматирате 64-гигабайтов microSD картата в FAT32".)

4. място на таблото има функция за автоматично изключване с течни кристали.Ако изберете 3 минути, а след това lcd дисплея на фотоапарата ще изляза през 3 минути, но записа все пак ще започне да мига синя светлина.Ако искате да дисплей винаги е включен, моля влезте в менюто, отидете на "настройки на системата" и изберете "Auto LCD off", за да го изключите.

Супер Нощно Виждане

Принимающ сензор Sony IMX323 и манипулатор NOVATEK NT96658, професионална камера за кола за проследяване N1 е в състояние да увеличи представа на въображението на околните среди на долния свят.През нощта можете да ясно да регистрационни номера и друга важна информация.

24-Часов Режим За Паркиране И Сблъсък Откриване

Етикети: снимка Камара, камера за запис на автомобила, 70mai, 70may dash cam pro, етикет jeep cherokee xj, място на дс, запис на видео, екшън камера, mi dvr, екшън камера

Съхранение 14-176 Градушка. Fahrenheit,-10-80 deg. По целзий
затвор Електронен затвор
usb порт USB 2.0
Ъгъл На Виждане 150°-160°
Сензор За Изображения Sony IMX323
Батерия 130mAh 3.7 V полимерна литиево-йонна батерия
Камера За Задно Виждане НЯМА
сензорен екран No
GPS дървар Външен
Тип Елемент Автомобилен видеорекордер
Оригинална Опаковка ДА
Съотношение на екрана 16
Кадъра В Секунда 30
Видеокод H. 264
търговска марка Вантру
На езика на osd Испански
Произход CN(произход)
Брой Лещи 1
Необходимата Скорост На Рединг Карти Памет Клас 10
специални характеристики Циклична Запис
Работна Температура. 32-158 Градушка. Fahrenheit,0-70 deg. По целзий
Производител На Чипсети Novatek
Документ UL
Резолюция На Камерата 1920x1080
Предмет на Автомобилен видеорекордер
Формат На Видео Mov
Живот На Батерията 10 минути без презареждане
Система Опрации PC Windows XP/Vista/Windows 7/Windows 8/Windows 10/Mac
Максимална Външна Памет 256 г
Аудио Вграден микрофон и говорител
Дисплей 1,5-инчов TFT-дисплей
Интерфейс USB2.0
Режим На Сглобяване Портативен Диктофон
Размер На Дисплея 3"
Пиксели 200мега

Напишете отзив

Vantrue N1 Pro Dash Cam 1.5

Vantrue N1 Pro Dash Cam 1.5 " Mini Car DVR Камера 1080P Video Recorder Night Vision, режим на паркиране, G-сензор, сблъсък откриване

Vantrue OnDash N1 Pro Mini 1080P Full HD Car Dash Cam Малък, но мощен!На базата на процесор Novatek NT96658, сензора за изображения на Sony IMX323 и 6-слойном оптични стъклена леща с бленда F1.8, Vantrue N1 Pro улавя кристално ясно видео в резолюция Full HD 1080P със скорост 30 кадъра в

Свързани продукти