Оптопара TLP2631 оптичен изолатор DIP8 фотоэлектрическая съединител

Нов

16.24лв.

В наличност

1 правим всяка търговия с честност.Всички продукти, които ние предоставяме, са с високо качество с ниска цена.

2. Цените, отбелязани в нашия магазин, са търговци на едро цени не включват данъци и разходи за доставка.Цените на проби или малък брой продукти са в висока волатилност понякога различни суфикси пакети или марки ПР са на различни цени.Свържете се с нас, ако имате съмнения.

3 Ако разполагате с голямо количество ordersPlease, тогава свържете се с нас за да обсъдим цената

4. след получаване на goodsIf това е нашата грешка, ние ще коригираме нашите грешки, моля свържете се с нас, преди да представите на спорове.

5. обратна връзка: обратната връзка е много важна за нас pls излиза обратна връзка от 5 звезди ако удовлетворяетесь с нашите услуги и нашите контакт itemsor pls В. и Ако има някои проблеми с нашите детайли.ние ще решим проблема възможно най-скоро.

6 там ако много модели, тогава моля, обърнете внимание на детайл не. трябва след плащането.

Етикети: arduino blue, Макс 7456, ue32f5000, arduino, fpm10a, 32 arduino, портфейл гроссбуха, tlp, arduino nano screen, Искра Нео

Фаза Монофазни
Настоящият Вид На AC
Използването на SVC
Номер На Модела IC

Напишете отзив

Оптопара TLP2631 оптичен изолатор DIP8 фотоэлектрическая съединител

Оптопара TLP2631 оптичен изолатор DIP8 фотоэлектрическая съединител

1 правим всяка търговия с честност.Всички продукти, които ние предоставяме, са с високо качество с ниска цена. 2. Цените, отбелязани в нашия магазин, са търговци на едро цени не включват данъци и разходи за доставка.Цените на проби или

Свързани продукти