За 10.1 " инча за Dexp Ursus E210 e 210 tablet сензорен екран на таблета дигитайзер тъчпада стъкло смяна на сензора

Нов

20.80лв.

В наличност

1.) тъй като има различни кодови стаи свързващ кабел сензорен екран за един и същ модул таблета, ви е по-добре да се разглобява своя таблет или телефон, а след това провери кодекс брой на съединителя сензорен екран или LCD на екрана !Ние просто гарантираме ,че този, който ще получите, ще бъде съвместима с вашия таблета, а това означава, че може би ще получите нов кодекс брой или друга запълнен с друг нов кодекс брой!И не забравяйте да заснеме видео,когато отваряте пакет,така че ако вие получавате счупени пакет, това ще ви помогне да получите пълно възстановяване на сумата или замяна.Благодарим ви!

2.) моля добросердечно излезте ни точно вашата пълното име (особено купувач от BG ) & номер на телефона , когато попълвате вашите данни, както купувачът, така, че куриерът ще доставка на вашите детайли навременни и лесно.

Посочените по-горе и посочените по-долу разпоредби влизат в сила веднага след като сте поръчката!( Много е важно за Вас,моля, прочетете я преди да започне наддаване.)

И ние сме професионалисти в цифрователе докосване на екрана ,LCD дисплея и части от smartphone .Ние основно се занимаваме дистрибуция на едро на бизнеса ,така че, ако имате нужда от повече други продукти ,моля ,свържете се с нас на цени на едро ,тъй като някои продукти все още не се показва, ако имате нужда от някакви други стоки, просто изпрати съобщение или се свържете с нас!!

За 10.1 " инча за Dexp Ursus E210 e 210 tablet сензорен екран на таблета дигитайзер тъчпада стъкло смяна на сензора

Вие най-добре си поръчате 2 елемента,тъй като това е чупливи предмети.

1.) Ние само acept Набирателни,за други начини на плащане, моля, свържете се с продавача, преди да започне наддаване.

1.) стоките се доставят в рамките на 2-5 работни дни, след потвърждение на плащането.Безплатна доставка на разположение въздушна поща стълб кит/поща стълб HK; ние ще следите няма за напълно метод перевозкы на пратката.Можете да го следите на своя официален уебсайт уебсайт.

2. ) Ние не носим отговорност за транзитно време на превозвача.Тази информация се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.

3.) купувачите от Бразилия трябва предварително да предостави на CPF номер,ако сте избрали DHL или UPS,в противен случай ние трябва да го изпратите чрез EMS.

4.) Напълно купувачите трябва да плащат допълнителна такса за обслужване на далечна областта на ДХЛ,Упс Или Федерална Експрес ,но липсата на изисквания за ЕМС.

5.) срокове за доставка могат да варират, в частност, по време на периоди или на неблагоприятни метеорологични условия. моля, не отваряйте спор, докато не се свържете с нас.Ако срочны ,моля добросердечно изберете DHL или друга експрес !

Етикети: Королла Е210, dexp ursus s670, калъф за dexp g253, lpddr3, сензорен дисплей dexp ursus, калъф gigaset, дексп Ursus, Иксион, dexp, таблетка dexp

цена на едро MOQ над 20pcs ,моля добросердечно ние ще се свържем, благодаря
Пакет Пенопластовая Кутия
Размер На Дисплея 7~10 инча
Място на произход на стоката
Съвместимост за за сензорния екран на таблета DEXP Ursus E210 4G
Безплатна доставка Поща Стълб Кит
За Проследяване Не. ДА
БРОЙ В наличност
Тип На Екрана Капацитивен Екран
Продажбите на едро Поддръжка
срок на доставка За плащане в рамките на 24 часа след вашата обезщетение идват
търговска марка Чи Hande
Вид На Продукта Touchpad Таблет
Номер На Модела за сензорния екран на таблета DEXP Ursus E210 4G
Съвместим Марка Универсален

Напишете отзив

За 10.1

За 10.1 " инча за Dexp Ursus E210 e 210 tablet сензорен екран на таблета дигитайзер тъчпада стъкло смяна на сензора

1.) тъй като има различни кодови стаи свързващ кабел сензорен екран за един и същ модул таблета, ви е по-добре да се разглобява своя таблет или телефон, а след това провери кодекс брой на съединителя сензорен екран или LCD на екрана !Ние просто

Свързани продукти