Реалистичен пенис меки желе анален вибратор анален накрайник силна издънка член на еротични играчки за възрастни G-точката на оргазъм, секс играчки за жени

Нов

11.23лв.

/ 20.44лв.

В наличност

1.Ако сте доволни от нашите продукти и услуги,моля, оставете своя положителен отзив и 5 звезди.Ние ще ви дадем отстъпка от следващата поръчка.

2.Ако споделите на нашата линк към продукта на вашия SNS,ние ще ви дадем подарък или отстъпка за следващата поръчка.

3.Ако не сте доволни от нашите продукти,моля, свържете се с нас, преди да напусне неутрална(3 звезди) или отрицателна(1-2 звезди)обратна връзка.Ние даваме 100% гаранция, че разрешим някоя проблема.

4.моля, изпратете ни съобщение, преди да напуснат отрицателна обратна връзка или отворете спор на сайта.Взаимодействие - най-добрият начин за решаване на проблемите.

Ако не сте 100% удовлетворени поръчаните стоки(AMI), можете да се върнете или да го замените/в рамките на 30 дни от датата на получаване,и при двете следните условия:

1.Този елемент(и) е (а) неизползван невредим и в оригиналната си опаковка,

2.тези разходи за връщане/замяна заплащат от вас.

1.ние приемаме Alipay, Западното съединение, TT.Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2.плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3.Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

1.ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

2.поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3.Ние само ще изпратим на подтверженным адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.

4.услугата транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

5.Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро

възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

1.In ако получите дефектна или грешен продукт,имате до 7 дни от датата на получаване да поиска връщане или подмяна с нова.

2.Ако стока, не отговаря на вашите очаквания,моля, свържете се с нас по електронната поща на търговския мениджър или оставете съобщение.Ние ще отговорим, след като можем да го направим.

Етикети: член на фалшив, вибратор реалистичен секс за жените, аспирация фаллоимитатора, санкции с, вибратор l, пенис tpe, огромен вибратор, анален вибратор, да вибрира, член пластмасов

Материал TPE
Функция 1 секс играчки за жени
Секси, Предполагащи No
Директен доставка Поддръжка
Произход CN(произход)
Функция 3 Реалистичен Пенис
Непристойная Снимка No
търговска марка Двойна duster
Опаковка Дискретен пакет за защита на личните данни
Функция 2 Jelly Вибратор

Напишете отзив

Реалистичен пенис меки желе анален вибратор анален накрайник силна издънка член на еротични играчки за възрастни G-точката на оргазъм, секс играчки за жени

Реалистичен пенис меки желе анален вибратор анален накрайник силна издънка член на еротични играчки за възрастни G-точката на оргазъм, секс играчки за жени

1.Ако сте доволни от нашите продукти и услуги,моля, оставете своя положителен отзив и 5 звезди.Ние ще ви дадем отстъпка от следващата поръчка. 2.Ако споделите на нашата линк към продукта на вашия SNS,ние ще ви дадем подарък или отстъпка

Свързани продукти