Нова пристигане! 30шт кубичен цирконий / мед конектор / шарм за ръчно изработени обеци САМ части, бижута колие изводи & компонент

Нов

25.20лв.

/ 36.01лв.

В наличност

размер:както е показано на фигура

Описание на продукта

Доставка

1. Адрес за доставка-елементи ще бъдат изпратени на вашия адрес на профила на www.ravda-dom.com, моля, уверете се, че адресът за доставка е пълна и вярна.

2. ние ще изпратим вашата поръчка съвместно чрез въздушна поща стълб кит за свободна перевозкы на пратката.Ако е спешно,можете да платите допълнителна такса за доставка,ние ще ви изпратим чрез DHL,EMS или UPS,ще получите по-голяма отстъпка от куриер, тогава цената е много добра.

3. Пътуване във времето

За въздушна поща стълб на Кита, си?това винаги отнема 15-35 дни, за да пристигнат.Ако не можете да получите пратката в рамките на 45 дни, моля, моля изпратете ни електронно съобщение.Ние ще ви помогнем проследяване на пратка за вас.Благодарим ви.

4. Tax_You трябва да плащат митнически такси данъци сами по себе си..не носим никакви мита или такси

Коментари

Вашата обратна връзка, е наистина важно за нас.

1. Ако удовлетворяетесь с нашите продукти и услуги, моля помогнете да излезе "на положителен резултат на въздействието" и "идеални 5 звезди" за нас, когато получавате вашите данни и ние ще направим тези същото за вас.Благодаря предварително.

2. Ако не сте доволни от нашите продукти и услуги, моля, свържете се с нас и ни даде възможност да намерим решение.Благодарим ви!

Връщането Политика&Процес

1.Ако не сте доволни от получения товар,по някаква причина, трябва да се свържете с нас в рамките на 7 дни от получаването на вашата поръчка.

2. моля добросердечно свържете се с нас преди да изпратите подробности назад.

3. всички върнати на данни трябва да бъде в оригинална опаковка и, моля, дайте ни номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и Вашия идентификатор www.ravda-dom.com.

4. Ние ще ви възстановим пълната сума на печеливша залагания, след получаване на обекта в първоначалния му състояние и опаковка, с всички включени компоненти и аксесоари.

Връщането транспорт спедиция трябва да бъде оплащена купувача

Етикети: проправи циркониеви конектори, ръчно изработени от метал, кожени детайли са ръчно изработени, малките детайли са ръчно изработени, бижута компоненти колие мъжете, бижута колие материали, мечка тапети, златен жребец, цирконий, ценно пръстен

Тип Бижута Находки Конектори
Материал Метални
Тип Елемент Бижута Находки
търговска марка iBEADSKINS
Произход CN(произход)
Тегло Деталя 0.9g
Номер На Модела LCHJPJ2011-6574
Височина На Продукта 2.2cm
Характеристики На Продукта Аксесоари за обеци/резервни части
Тип На Метали Мед
Широчина На Продукта 1.2cm

Напишете отзив

Нова пристигане! 30шт кубичен цирконий / мед конектор / шарм за ръчно изработени обеци САМ части, бижута колие изводи & компонент

Нова пристигане! 30шт кубичен цирконий / мед конектор / шарм за ръчно изработени обеци САМ части, бижута колие изводи & компонент

размер:както е показано на фигура Описание на продукта Доставка 1. Адрес за доставка-елементи ще бъдат изпратени на вашия адрес на профила на www.ravda-dom.com, моля, уверете се, че адресът за доставка е пълна и вярна. 2. ние ще изпратим

Свързани продукти