Мащаб 1/35 Неокрашенная Смола Фигура Виетнам Война е Командир на САЩ

Нов

11.28лв.

В наличност

Добре дошли в магазин

Продуктът представлява разобранную, un-dyed модел (например, показана на фиг. 1).Купувачите трябва боядисване, ремонт, да се съберат и да се пръска на цвят.На фигура 2 е показано окончателно влияние, ако има несъответствие между изображението и действително продукт, действително продукт трябва да управлява,междувременно, крайните резултати, получени чрез технологията на производство, ви засяга лично, ако сте против, моля, не се купуват.

фигура. 1

Крайният ефект, произведен от индивидуалните нива на майсторство

вашата поръчка искаме колкото се може по-скоро, всички поръчки са потопени във поръчка на поръчката, правилното до ограничения на силата на човека, ако поръчката повече, предаването може да бъде задържан, а ние ви обещаваме да изпрати пакет в периода спедиция, моля разбираме.

Всички наши продукти преминават подходяща проверка, а след това и надеждно опаковани и са натоварени.

експресната доставка е трета страна, за да показват, че не можем да очакваме никакви проблеми, които възникват по пътя.в близост до получаване на защита, ако не получавате пакет, моля, свържете се с нас, за да се удължи защита на получаване.Ако удовлетворяетесь с нашите продукти, моля дайте пятизвездочное хваление, той ще бъде нашата най-голяма аффирмацией, Вашата оценка за нашата мотивация, ще се работи по-здраво за всеки.

ако получавате пакет по въпроса, моля, свържете се с нас, обсъдете, ние ще ви задоволително разрешение, ако купувачът не е никакво съобщение, а след това си представете спорове веднага, ние ще положим своя черен списък, моля приемете.

Етикети: небоядисана фигури от смола, жените смола фигура 135, 135 модел, Виетнамската война, Шикамару, модел на Tamiya, хо, комплект за диорами, 1 16 фигура катран, Виетнам

Мащаб 1
Материал Смола
Тема Кино и телевизия
Тип смоляная фигура
Размерът на елементите в комплекта >5
Пол Унисекс
търговска марка ЦАРСТВОТО НА СМЪРТТА
Възрастова Група > 14 години
Предупреждение Внимателно дребни части,не яжте
Номер На Модела Фигура

Напишете отзив

Мащаб 1/35 Неокрашенная Смола Фигура Виетнам Война е Командир на САЩ

Мащаб 1/35 Неокрашенная Смола Фигура Виетнам Война е Командир на САЩ

Добре дошли в магазин Продуктът представлява разобранную, un-dyed модел (например, показана на фиг. 1).Купувачите трябва боядисване, ремонт, да се съберат и да се пръска на цвят.На фигура 2 е показано окончателно влияние, ако има несъответствие

Свързани продукти