Мишка 2.4 G безжична тъпо зареждане кух яйце мишката 1200DPI безжичен преносим гъвкав момиче ръка сладък подарък безжична мишка Suitab

Нов

13.07лв.

/ 18.67лв.

В наличност

Поддръжка на дропшиппинга и търговия на едро.

100% оригинални и добро качество с безплатна гаранция след продажбата.

Безжична зарядно устройство ще захранване на мишка, безжична бутон за изключване на звука с помощта на кухи дизайн, пълен с технологии, машина за висока точност оптичен двигател, точност на позициониране до 1200DPI, лесно се побира в джоба, пътуване, офис и т.н., трябва да носят със себе си, да се срещам с ежедневно офис и игри за използването на развлечения.

Безжична 10-метрова прехвърляне, стабилна и гладка, безжична технология на 2.4 Ghz може да осигури надеждна връзка в рамките на 10 метра, което позволява да се сбогува с кабелна връзка, операцията е по-свободна и безплатна.

Изискан външен вид, удобна ръка, лесен и изискан външен вид, обърнете внимание на материалите, падане и анти-сблъсъкът е по-удобно да натискате и да се чувстват, не е толкова лесно да се произвеждат умора.

Висококачествен материал ABS, акумулаторна батерия с голям капацитет, благоприятни за околната среда пестене на енергия, USB-приемник, лесно собираемый; щепсела и да играе, мобилен телефон е по-стабилен и точен.

Операционна система: windows98/ME/2000/XP, win7, win8 win10 и системи за десктоп и лаптоп

Тип: USB оптична безжична зарядно устройство ще захранване на мишката

Работно усилие за превключване: 60±15GF работно усилие на бутона: 80±20GF -превключвател, тиха работа

Усилие на работа на 3D бутони: 170±30GF (вертикално усилие в центъра на бутон на мишката)

Срокът на служба на ключа е 10 милиона пъти

Безжично на разстояние 10 m ± 5%м

Електрически характеристики

Работно напрежение: DC3.7v±5%

Работен ток: по-малко от 8 мА

размер:65*86*38.4 мм

Материал:ABS матиран

цвят:синьо / жълто / черно / розово

Съдържание На Опаковката:

1 * безжична мишка

1 * USB приемник

1 * кабел за зареждане

Само посоченото съдържание на пакета, както и други продукти, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на елемент от картината е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1-3см.

За нас

Ние предлагаме добър продукт, с най-добрата цена,ние подкрепяме едро/поръчка за доставка на падане

1. за поръчки за доставка на падане, моля забележете"поръчка дропшиппинг" ние определяме го приоритет.

2. за поръчки на едро/доставка на падане, ако имате някакви идеи за цена или пакет,моля свържете се с нас предварително,ние ще Ви най-доброто обслужване, за да отговарят на вашите изисквания.

За Плащане

Ако се сблъскате с някакъв проблем при плащане, моля, свържете се с Центъра за обслужване на клиенти www.ravda-dom.com, да се обърнат за помощ:

За Предоставяне На

1.ние ще изпратим на поръчки възможно най-скоро в рамките на 2-5 дни(с изключение на почивните дни и на националните празници), след като вашето плащане ще приключи нормално.

Етикети: котешки мишката, мишка, плъх, Антишоковое средство, Мики Маус смола, 6 бутон, жива mousetrap, mousetrap, обичай Мики Маус, marvel pc

Тип Безжична 2,4 Ghz
Произход CN(произход)
търговска марка NoEnName_Null
Документ НЯМА

Напишете отзив

Мишка 2.4 G безжична тъпо зареждане кух яйце мишката 1200DPI безжичен преносим гъвкав момиче ръка сладък подарък безжична мишка Suitab

Мишка 2.4 G безжична тъпо зареждане кух яйце мишката 1200DPI безжичен преносим гъвкав момиче ръка сладък подарък безжична мишка Suitab

Поддръжка на дропшиппинга и търговия на едро. 100% оригинални и добро качество с безплатна гаранция след продажбата. Безжична зарядно устройство ще захранване на мишка, безжична бутон за изключване на звука с помощта на кухи дизайн,

Свързани продукти