Настолно Украшение Пясък Таймер Пясъчен Часовник Пясъчен Часовник, В Домакинството 5/10/15/30 Минути Детски Подарък Украса На Декоративни Кухненски Таймер

Нов

5.74лв.

/ 8.21лв.

В наличност

Описание

100% чисто нов и високо качество

Декорация На Дома Пясък Таймер Пясъчен Часовник, Часовници

Пясъчен часовник, таймер подарък за деца 5/10/15/30 минути

Здрави и изучаване на малки декорации

Технически характеристики:

Предмет: пясъчен часовник

Материал: пластмасов капак+стъкло

Цвят: Син, Лилав, Розов,Зелен, Червен

Време: 5/10/15/30 минути

Размер: 12,7*5,5 см

Пакетът Включва:

1 * пясъчен часовник

Забележка:

1. там може да бъде разликата във времето +/- 10%, което е нормално за случая, моля, не се купуват, ако се интересуваме.

2. Ако има някакви проблеми при получаване на стоката, не се колебайте да се с нас, освен на открито на спора.Как отговаря продавачът, Ние винаги ще бъдем тук, за да предостави помощ.

Плащане

Ние приемаме Набирателни, Visa, MasterCard, Moneybookers, Western Union, и др.as само начин на плащане.И бърза плащане силно ще бъде оценена.

Всички плащания трябва да бъдат потвърдени. (Адреси за доставка и фактуриране, трябва да съвпадат).

Доставка

Обикновено, ние ще изпратим детайл в рамките на 1-5 дни след получаване на обезщетение.

Срок на доставка и пощенски разходи:

----Ние можем да предложим експресна доставка, като EMS/DHL.В нормално състояние тя ще отнеме около 3-7 работни дни чрез експресна доставка.Ако желаете експресна доставка, моля свържете се с нас, ние ще се изчисли цената на доставката за вас, или можете да проверите доставка и опаковка за справка.

Ние избираме подходящ доставка в съответствие с вашата страна, тъй като се стремят към бърза и надеждна доставка на вашата поръчка.

Ако не сте получили своя товар от 60 дни след това, като ние ще изпратим вашата поръчка, моля свържете се с нас.Ние ще ви помогнем да проверите информацията за доставка и реши този проблем за вас.

Моля, обърнете внимание, че купувачът трябва да носи отговорност за (в случая) на всички или на ДДС при всякакви обстоятелства.

Коментари

На два пъти сме се провери целия детайл, преди да и се уверяваме, че те са в добро състояние, преди да изпратите.

ако има някакви незадоволени нашия продукт и услуга, моля, свържете се с нас първо, преди да ни остави 1, 2, 3 рейтинг или неутрална/отрицателна обратна връзка или спор.Както знаете, вашата обратна връзка е много важно за нас и насърчавани нас, ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да коригират всички проблеми, които могат да се появят и да ви предложи най-доброто обслужване.

Обслужване на клиенти

Ние се стремим към 100% удовлетвореност на клиента в нашия бизнес, ние ще направим всичко възможно, за да се погрижат за всеки наш клиент.

Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас на първо място, ние ще направим всичко възможно, за да отговори в рамките на 12 работни часа.

Етикети: 2-минутен пясък таймер, пясък таймер, стъклена час, плакат Ли Мин Хо, таймер време дете, стенен часовник декор, часовници пясък, пясък е бял, часовник За часовници, сауна с пясъка таймер

Произход CN(произход)
Номер На Модела пясъчен часовник

Напишете отзив

Настолно Украшение Пясък Таймер Пясъчен Часовник Пясъчен Часовник, В Домакинството 5/10/15/30 Минути Детски Подарък Украса На Декоративни Кухненски Таймер

Настолно Украшение Пясък Таймер Пясъчен Часовник Пясъчен Часовник, В Домакинството 5/10/15/30 Минути Детски Подарък Украса На Декоративни Кухненски Таймер

Описание 100% чисто нов и високо качество Декорация На Дома Пясък Таймер Пясъчен Часовник, Часовници Пясъчен часовник, таймер подарък за деца 5/10/15/30 минути Здрави и изучаване на малки декорации Технически характеристики: Предмет:

Свързани продукти