Tensei Shitara Тиня Datta Ken Rimuru Tempest cosplay печатни тениска синя с къс ръкав O врата тениска

Нов

21.68лв.

В наличност

Спецификата на деталя 1. Цвят:като на изображението 2. Материал:памук 3:място на произход: Китай (континентален) Размер: за дропшиппинг ние предлагаме услугата доставка на падане.Можете да ни остави името на получателя, адреса и телефонния номер на www.ravda-dom.com при извършване на резервацията.След поръчка ще бъде изпратена.

Ние можем да осигурим на едро цена на едро на поръчката.

Ние осигуряваме най-доброто обслужване за нашите клиенти доставка на падане, включително по-кратко коригиране на време, и за проследяване на пакета време за доставка 1.стоките могат да бъдат натоварени на DHL, ePacket, EMS, www.ravda-dom.com стандартна доставка и така нататък.Можете да изберете желания от вас начин на доставка.

2.Ние не носим отговорност за забавяне или други въпроси, които са отговорност на доставка на услуги.Въпреки това ние ще ви помогнем да следите пакет

3.Моля, обърнете внимание, че ние не плащаме никакви такси или данъци за вас, ако вашата поръчка е проведено в живота на митницата.Купувачът трябва да е отговорен за освобождаване и плащането на данъци, след като пакетът е бил задържан от местната митница.

За гаранция ние обещаваме, че можете да върнете този продукт на каквато и да било причина, след като го купя, дори и ако тя просто не му харесва.След това можете да получите пълно възстановяване на сумата или замяна.Но ние любезно ви напомняме, че вие ще трябва да платите разходите за обратна доставка.За Обратна Връзка Е Важно!!!Моля чувствайте свободни да се свържете ние, преди да неутрални или отрицателен резултат на експозиция, ние разтворим въпрос веднага.

Вашето удовлетворение и коментари са важни за нас.Ако харесвате нашите продукти и услуги, моля, отделете време, за да ни оставят положителен отзив и 5 звезди.Ние ще ви много благодарни.

Етикети: метална синя слуз, космати слуз, хиинст синя слуз, cosplay римуру, тенсей шитара слуз Dutta, cosplay военен, исекай, плакат persona 4, в този момент аз се прероди като слуз, тенсей шитара слуз Кен

Номер На Модела TSS055
Материал Памук
Пол Унисекс
Тип Елемент Надмощие
Герои Римуру
Компоненти Нагоре
Тип На Източника На Кино и телевизия
Специална Употреба Костюми
Отдел Име Възрастен

Напишете отзив

Tensei Shitara Тиня Datta Ken Rimuru Tempest cosplay печатни тениска синя с къс ръкав O врата тениска

Tensei Shitara Тиня Datta Ken Rimuru Tempest cosplay печатни тениска синя с къс ръкав O врата тениска

Спецификата на деталя 1. Цвят:като на изображението 2. Материал:памук 3:място на произход: Китай (континентален) Размер: за дропшиппинг ние предлагаме услугата доставка на падане.Можете да ни остави името на получателя, адреса и телефонния

Свързани продукти