Невероятно качество на 12V 2A 24W ac адаптер 1512 1513 1516 за Microsoft Surface RT / Pro 1/2 Таблетка зарядно устройство

Нов

23.56лв.

/ 29.44лв.

В наличност

Ние сме една фабрика зарядни устройства за преносими компютри,ако имате едро поръчка,моля,свържете се с нас, ние ще ви предложим най-ниската цена!!

Характеристики На Продукта

100% ново преносимо зарядно устройство за Microsoft Surface Pro / Pro 2/ RT

Съвместимост С

За таблета Microsoft Surface RT Pro / Pro 2 10.6 Windows 8 Tablet

Детайли На Продукта

Вход:100-240 V 50 / 60hz

Изход:12V 2A 24W

Кабел dc прибл. дължина:145 см

Пакетът Включва

1x US Plug адаптер за захранване на зарядно устройство

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Информация за цвят

1. Ние много работим усилено, за да предоставят възможно най-добрата представа за стил и цветове на продуктите с помощта на нашите снимки и описания.

2. като купувач, вие сте отговорни за четене и разбиране на описване на цветовете, защото това е цветът на продукта, който купувате.Ако не сте сигурни, моля свържете се с нас за уточнение.

3. истинският цвят на елемента може да се различават малко от изображения, показани на уеб сайта, причинени от много фактори, като например яркост на монитора и яркостта на светлината.

4. моля, внимателно изберете вашия продукт и задайте всички въпроси преди да започне наддаване.Ние обичаме въпроси, така че задавайте!

Условия На Доставка

1. детайл ще бъде потопен извън въздушна поща чрез офис въздушна поща стълб Кит в рамките на 3 работни дни след получаване на пречистената обезщетение.ние сме платили който проследява броят на всеки парцел,за да можете да го проверите онлайн по всяко време,моля, хвърлете го.

2. това отнема около 20-35 дни.Други страни 25-50дней.

3. вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Тези разходи са отговорност на купувача.Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи, че тези допълнителни разходи ще бъдат до търговия/покупки.

4.Някога въздушна поща, може да пропуснете някои пощенски разходи, то ние ще ви възстановим стойността на продукта, с изключение на разходите за доставка, когато не можете да получите стоката си.

5. Ние приветстваме купувачи от целия свят.

6.доставка по целия свят.

Коментари

Ако сте доволни от нашето обслужване и продукт, ние очакваме положителна обратна връзка и 5 звезди подробен рейтинг за продавача, ние ще направим същото и за вас.ако имате някакви проблеми или не сте доволни от нашия продукт и услуга, моля не се колебайте да се свържете с нас по всяко време, преди да напусне другата обратна връзка ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Благодарим ви!Насладете се на пазаруването тук!

Етикети: евтина windows 8 pro, зарядно устройство на microsoft surface rt, батерия samsung surface rt, Microsoft offic, зарядно устройство Microsoft surface book charger, подмяна на батерията на surface pro 1, повърхността на сплавта, повърхност, кабелна повърхност rt, батерията на microsoft surface

Номер На Модела За Microsoft Surface RT Pro / Pro 2
търговска марка TVSPower
Съвместим Марка Универсален
Напрежение 12V 2A
Пакет No

Напишете отзив

Невероятно качество на 12V 2A 24W ac адаптер 1512 1513 1516 за Microsoft Surface RT / Pro 1/2 Таблетка зарядно устройство

Невероятно качество на 12V 2A 24W ac адаптер 1512 1513 1516 за Microsoft Surface RT / Pro 1/2 Таблетка зарядно устройство

Ние сме една фабрика зарядни устройства за преносими компютри,ако имате едро поръчка,моля,свържете се с нас, ние ще ви предложим най-ниската цена!! Характеристики На Продукта 100% ново преносимо зарядно устройство за Microsoft Surface Pro

Свързани продукти