Изкуствени зеленчуци модел моркови, лук, гъби Чили картофи, патладжан, чесън, краставици домати симулация модел подпори

Нов

4.02лв.

/ 6.93лв.

В наличност

Изкуствени зеленчуци модел моркови, лук, гъби Чили картофи, патладжан, чесън, краставици домати симулация модел подпори

I. Начин На Доставка

A. Ако вашата поръчка не спешна, Моля, изберете безплатна доставка и нужда от около 30-50 дни за доставка.B.Ако вашата поръчка е малко спешно, Моля, изберете регистриран на пакета трябва да е около 20-40 дни за доставка.Достъпен регистриран опаковка: China Post Registered Air Mail / www.ravda-dom.com Standard Shipping / Special Line-YW / ePacket etc.C.Ако поръчката ви е много спешно, Моля, изберете търговска експресна доставка около 7-15 дни.Достъпен търговска експрес: EMS / FedEx / DHL / TNT / www.ravda-dom.com Premium Доставка и др.

II.размер, цвят и тегло

Данните, които са показани на нашите фото продукти и твърди в нашите страници с продукти, само за справка.Така че всички данни подробно са същите като нашите реални продукти, моля не купувайте, ако сте твърде придирчиви.

III.Подобрена дата на защита на поръчката

Когато към датата на защита на доставка е почти приключила, ако не сте получили продукти, моля, обърнете внимание на нас, за да се удължи дата на доставка, така че да може най-накрая да го получи.

IV.инструкции за закупуване

А. Цена на измама не включва цвете, малки упорок ETK. ястия Bi Тук, ние само продаваме модел зеленчуци за симулация.

V. Изложение За Продукти На Изображения

VI. описание превоз

A. нормално, след като купувачът е осъден нужда поръчка да бъде подтверженным www.ravda-dom.com.Само поръчка е преминал верификацию, след което продавачът има право да го изпрати.Така че, уважаеми клиенти, моля, бъдете търпеливи за вашата поръчка, когато ordering.B.As защото времето за доставка не е непреодолим за продавача, така че при поръчка има много различни начини за доставка с различно време на доставка.Моля, изберете го в съответствие с вашата заявка.

VII.Относно Вашите Коментари

А. В рамките на една дата защита на доставка,моля не отваряйте никакви спорове, за да не получени стоки!Тъй като доставката е била избрана от вас при поръчка, вие трябва да знаете детайлите за доставката.Б. Когато към датата на защита на доставка е почти към своя край, ако не сте получили продукти, моля, обърнете внимание на нас, за да се удължи дата на доставка, така че да може най-накрая са получили пакет.C.след датата на защита на доставка, ако все още не сте получили продукти.Моля, незабавно се свържете с нас, за да потвърди с корабна компания и компанията www.ravda-dom.com, а след това да реши този въпрос за вас.D. Ние ще бъдем благодарни, ако ни дадете добра обратна връзка.Защото ние се надяваме, че на горната част на доставка на по-добри услуги за вас.

VIII. в подкрепа на бизнеса

IX. за нашата компания

Ние сме компания, която е специализирана в производството и продажбата на ваканционни продукти за партита.Включете балони фолио, балони латекс, избори топпера торта, знамена торта, играчки топпера торта, опаковки торта, хартия за печене на кекс, свещи за рожден ден,благоволението на партията,маски, парти, банери, серпантины & конфети, устранимую купа на партията ETK.около 5000 дизайни на разположение за нас.JEACH, KINGSOUND, FRDM, WIMING, GOODLIFE-това са нашите марки.Продажба на фабрика,топ качество, най-добрата подкрепа и професионално обслужване на нашите предимства.Първо Качество, да ви даде качествени продукти-това е нашата отговорност.Сега ние сме насърчаване на нашите собствени марки и се надяваме да се развива заедно с вас!

Етикети: морков декор, женските семена от патладжан, чили, знаме на Чили, моркови мини, семена от патладжан, декор чесън, кабел kw88, краставица плюш, фалшив гъби

Случай Фалшиви зеленчуци ресторант кухня украса подпори
Име симулация модел зеленчуци
Материал Модел зеленчуци PU пяна или
Брой КОМПЮТРИ 1 бр.
Изкуствен Вид Смес
Воспользуйся Празнична Парти Доставя Изкуствени Зеленчуци
Тип имитация на зеленчуци подпори

Напишете отзив

Изкуствени зеленчуци модел моркови, лук, гъби Чили картофи, патладжан, чесън, краставици домати симулация модел подпори

Изкуствени зеленчуци модел моркови, лук, гъби Чили картофи, патладжан, чесън, краставици домати симулация модел подпори

Изкуствени зеленчуци модел моркови, лук, гъби Чили картофи, патладжан, чесън, краставици домати симулация модел подпори I. Начин На Доставка A. Ако вашата поръчка не спешна, Моля, изберете безплатна доставка и нужда от около 30-50 дни

Свързани продукти