170мм чук сигурност неръждаема стомана многофункционални чукове къмпинг пирон с чук една седалка, всички метални кола Стеклобойщик инструменти за сигурност на автомобила

Нов

28.15лв.

/ 31.99лв.

В наличност

170мм чук за сигурност от неръждаема стомана многофункционални чукове къмпинг пирон с чук всички метални превозни средства стъкло ключа на автомобила инструменти за сигурност

Обща дължина:170 мм

Основен материал:неръждаема стомана

Материал на върха на чук:вольфрамовая стомана

Пакет Са Включени:

1бр*предпазен чук

За доставката:

1. Когато правите поръчка, Моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка.Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

2. Ние само ще изпратим на подтверженным адреси на поръчката.Моля, обърнете повече внимание на адреса на вашата поръчка, която трябва да отговаря на вашия адрес за доставка.

3. След плащане, подробности ще бъдат изпратени извън 2-5 дни(ще бъде удължен в почивни и празнични дни).

4. услугата транзитно време се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на митническото оформяне на отделните страни.

5. доставка по целия свят чрез www.ravda-dom.com Standard Shipping/ePacket/China Post Registered Air Mail/Fedex/DHL/EMS и така нататък.

6. Ако не сте получили стоката си в рамките на 50 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще ви отговорим възможно най-скоро.

7. купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, мита и данъци върху вноса в страната си.Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка.

За Възстановяване И Връщане На Парите

1. ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти.Ние ще ви възстановим парите, ако се върнете на стоки по някаква причина в рамките на 7 дни от датата на тяхното получаване.

2. Ако продуктът е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние няма да ви издадем на връщане или подмяна.

3.Вие трябва да се уверите, че върнатите елементи се намират в техните начални условия.Ако стоките са повредени или изгубени при възстановяване на собствеността, купувачите ще бъдат държани отговорни за щети или загуба.

4. преди да се върне на продукти, моля, изпратете ни номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане.Ние ще се разберем с тях, след като получим стоката.

5. моля, проверете подробностите при доставка, ако те са повредени, моля, любезно вземете ги и се свържете с нас на първо място.Ние ще направим потвърждение и ще ви изпратим нова.

За Компанията Обратна Връзка:

1. всяка обратна връзка от вас ще бъде много благодарен.Вашите коментари са изключително важни за развитието на нашия бизнес.

Етикети: чук мултифункционален, чук мини, счупеното стъкло, крабовый чук, чук пластмасов, сигурността на чук, ударни чук, прозорец прекъсвач, стъклена чук, авто стъклен чук

Характеристики Мултифункционален
Аксесоари за diy Коментари
Материал Дръжка неръждаема стомана
Тип Чук Предпазен Чук
Номер На Модела cz003
Материал На Главата На Чука неръждаема стомана
Материал На Върха На Чук Вольфрамовая Стомана
Приложение Nailed Чук
търговска марка ТЪРСАЧКА

Напишете отзив

170мм чук сигурност неръждаема стомана многофункционални чукове къмпинг пирон с чук една седалка, всички метални кола Стеклобойщик инструменти за сигурност на автомобила

170мм чук сигурност неръждаема стомана многофункционални чукове къмпинг пирон с чук една седалка, всички метални кола Стеклобойщик инструменти за сигурност на автомобила

170мм чук за сигурност от неръждаема стомана многофункционални чукове къмпинг пирон с чук всички метални превозни средства стъкло ключа на автомобила инструменти за сигурност Обща дължина:170 мм Основен материал:неръждаема стомана Материал

Свързани продукти