оригинален ADC-13 зарядно устройство ac адаптер за 60s FSM-60S 62s 18S Fusion Splicer BTR-08 адаптер батерии

Нов

318.45лв.

В наличност

Детайли На Продукта:

Преди да купувате оу

1: Всички продукти, продавани от дружеството истински, веднага породени пакгаузом производство, напълно пречат да закупите на останалите разбира се.

2: Целта на този магазин: придържайте се към принципа за първо качество, обслуживайте на първо място, клиентите на първо място и се стреми да служи на вие с най-добрите продукти, на най-добрата цена и бързото обслужване.

3: поради големия брой продукти, тече, понякога ще липсват на склад, така че, преди да решите да закупите на това бебе, моля свържете се със собственика, за да видите, ако има някакъв запас.Обикновено той не ще липсва на склад.

Аз бързо ще ви уведомим, за да изберете връщане или чакат продукт, ако има някакви запаси, за да не се забави вашето спешно ползване.

4: Всички продукти в този магазин стриктно проверени, преди да бъдат освободени, абсолютно като се гарантира целостта на стоките.

ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ:

До колко време след плащането на погружено?

А: ние ще изпратим в рамките на 7 дни според регулировкам платформа, обикновено в рамките на 3 дни.

Въпрос: Как мога да следите своя колет?

Отговор: Можете да следите своята парцел в следния уеб-сайт, с помощта на вашия номер за проследяване: www.17track.net

Въпрос: колко дълго трае гаранцията?

А на: повечето продукти, с гаранция подмяна на 1 година, други резервни части са за около един месец.

Въпрос: Мога ли да получа отстъпка?

А: Да, можете.Аз ще ви дам желаната цена, ако вашето брой е по-голям или имате специална ситуация .Сътрудничество-това е на първо място цената-на второ място.

Въпрос: за данъчни детайли

А на: купувачът е отговорен за данъците, събирани за неговата страна.Ако имате нужда от някакъв документ или фактура за регистрация, моля, свържете се с нас по всяко време.

Кратко описание на компанията: това е професионален доставчик на мрежово оборудване, комуникационно оборудване, широко използван в далекосъобщенията, КАБЕЛНА телевизия, FTTH и всички видове комуникационни мрежи.Ние отдаваме себе си на строг контрол за качество и вдумчивому обслужване на клиенти, с добре оборудван изпитателен оборудване и силни технически сила.С широк диапазон, добро качество, разумни цени и стилни дизайнами, нашите продукти са широко узнаны и доверены потребителите и да отговаря на непрекъснато се превръща икономически и социални нуждите и се продава по целия свят, включително и в Европа, Южна Америка, Северна Америка, Азия, Африка.Ние също добре дошли поръчки OEM и ODM.индивидуални индивидуалните изисквания и образци на разположение.Независимо от това, дали сте избрали текущ продукт от нашия каталог или да се търси техническа помощ за вашето приложение, можете да говорите с нашия Център за обслужване на клиенти на вашите изисквания източници.Независимо от това, дали сте един домохозяйством, малък бизнес или глобална корпорация, ние всички имаме решение за вас.Нашият екип никога няма да ви разочарова и ще направи блестяща кариера.Ние искрено поздравява приятели от цял свят да посетят нашата компания и да си сътрудничат с нас на базата на дългосрочни взаимни ползи.След Като Закупите:

Етикети: оптичен сплайсер, пастафарианец, м източник, заваръчни машини за топене, fitel s178a, цифров фольгированный принтер, фото ефект, хибридна батерия auris, ефект на забавяне на, фудзикура

търговска марка Лукбей
Тип Зарядно устройство Fujikura BTR-08
Документ НЯМА
Произход CN(произход)
Тип Конектор Хибриден
Тип На Фибри Единичен Режим

Напишете отзив

оригинален ADC-13 зарядно устройство ac адаптер за 60s FSM-60S 62s 18S Fusion Splicer BTR-08 адаптер батерии

оригинален ADC-13 зарядно устройство ac адаптер за 60s FSM-60S 62s 18S Fusion Splicer BTR-08 адаптер батерии

Детайли На Продукта: Преди да купувате оу 1: Всички продукти, продавани от дружеството истински, веднага породени пакгаузом производство, напълно пречат да закупите на останалите разбира се. 2: Целта на този магазин: придържайте

Свързани продукти