Ръчно рисувани модерен пейзаж маслена живопис за всекидневна Декор на стената на изкуството картини Момиче и сърцето балон пейзаж върху платно

Нов

46.41лв.

/ 92.81лв.

В наличност

Вашето удовлетворение е нашата най-голяма мотивация

Що се отнася до светлинни ефекти, а след това на цвят елементи, може би е малко по-различно от рисунки .

Обратна връзка и се свържете с нас

1 ако не са доволни от тази сделка, по някаква причина, моля, свържете се с нас, преди да напусне неутрална или отрицателна обратна връзка.Моля, дайте ни шанс да направи всичко възможно, за да реши този проблем.

2 Всички наши продукти са били тествани и опаковани в добро състояние, преди да изпратите.Ако закупеният продукт, който сте получили, е повреден, моля, свържете се с нас възможно най-скоро, ние го урегулируем.

Доставка:

1. стоката ще бъде доставена в рамките на 1-3 дни след получаване на потвърждение за плащане.

2. всички детайли, попаднали от въздуха стълб кит за въздуха или ePacket.

3. потопен въздушна поща, която нормално отнема 10-20 работни дни за пристигането си.

Плащане:

1. моля, уверете се, че вашият адрес за доставка, правото.Ние ще следват само вашия адрес, посочен при плащане за изпращане.

2. поради сигурните причини, ние не позволены промяна на адрес, чрез електронна поща.Ние не носим отговорност за предоставеното адрес за доставка.

3. плащането трябва да бъде получена чрез 7 дни след края на търга.Моля, не предлагайте цена, ако вие няма да си купите.

Правилата на връщане:

Ние стоим зад нашите продукти.Стоките могат да бъдат върнати за споделяне, или пълно възстановяване в рамките на 30 дни от датата на получаване на стоката.Ние не носим отговорност за каквито и да е покупки след този 30-дневен период.

Връщането превоз на товари отговорността на купувача, ако на връщане не ще бъде резултат от нашите грешки (т.е., вашият ще получите грешен детайл).Ние плаща доставка за замяна обратно към вас, ако ще бъде извикан на замяна.

Отрицателна обратна връзка нищо не решава.Ако имате проблеми с вашата поръчка, моля, първо се свържете с нас.Ние винаги сме готови да работим за вас !

НО БЛАГОДАРЯ ВСЕ ПАК!

Етикети: рамка скандинавска, Злато, каркасное сърцето, абстрактна блажна боя, : числова боя, paint by number платно живопис kit, номер на боя, МЪЖ, Боя, къща декор скандинавска

Поддържаща База Платно
Етикет На Продукта Стенно Изкуство За Декорация На Дома Начало Декор Декоративно Изобразително Изкуство
Форма Хоризонтален Правоъгълник
Рамка No
модел Карикатура
Промоцията Безплатна Доставка За Продажба На Едро За Евтини И Красиви Картини С Маслени Бои
Технически Картини Paintbrush / нож, боядисани ръчно или фотография към боядисване
Техника Ръчно Рисувани
Тип Ръчно рисувани
Продукти Пейзаж
Среден Маслени
Материал Платно
Приложение Хол, Спалня, Трапезария, Кухня, Офис, Кафене Хотел Вино Бар
Стил Декорация На Дома
Номер На Модела Пейзаж Живопис С Маслени Бои
търговска марка Хуан арт
Оригинал ДА
Режим на рамката Без рамка

Напишете отзив

Ръчно рисувани модерен пейзаж маслена живопис за всекидневна Декор на стената на изкуството картини Момиче и сърцето балон пейзаж върху платно

Ръчно рисувани модерен пейзаж маслена живопис за всекидневна Декор на стената на изкуството картини Момиче и сърцето балон пейзаж върху платно

Вашето удовлетворение е нашата най-голяма мотивация Що се отнася до светлинни ефекти, а след това на цвят елементи, може би е малко по-различно от рисунки . Обратна връзка и се свържете с нас 1 ако не са доволни от тази сделка,

Свързани продукти