2020 бърза доставка зима детска кръгла глава детски кожени ботуши с топла момиче памук ботуши 2554 ботуши

Нов

43.21лв.

В наличност

Как да изберем подходящия размер обувки?

Два ключа и дължина на крака и дължина на стелка !!!!!

1. Как да получите правилния размер?

Размерът на обувките зависи от дължината на стелките.

Дължина стелка = дължина на крака + Безплатна дължина(0,5~1 cm)

Подходяща свободна дължина: +0,5 см за пролетно-есенни обувки;

+0,5~1 см за летни/зимни обувки.

Ако децата си дебели крака или желаете да заемат допълнително пространство за растеж, можете да добавите още 0,5 виж

2. Като се измери дължината на краката на детето?

Моля, застанете на стената, измерете разстоянието от стената до предния пръст на крака на детето.Това се измерва дължината на краката.

3. каква е дължината на стелки за обувки?

Ние измерваме дължината на стелките на обувките по състав, като в таблицата по-долу на снимките.След това ние получаваме дължината на стелките.Моля, позволете 0.3-0.5 cm грешка се дължи на ръчно измерване.Това по-долу снимка е единственият метод, как ние измерваме дължината на подметката, а след това пишем го в нашата диаграма размери.

Ние не можем да извадя актуално сила, за да се измери дължина, както е показано по-долу на снимките.Първо, стелки, подложки ll здраво залепени за обувки gule.На второ място,пускови площадки sed ЕКСПО ще бъде около 0.5-1 см по-дълги от измерихме ги в обувки, B ecause пускови площадки sed ЕКСПО по-сплющены.

4. каква е дължината на подметката на обувката?

Дължина на подметката се различава от дължината на стелките.Обикновено това е на 1-2 см по-дълъг от дължината на стелките.Вие ще видите някои стаи, отбелязани на подметки на обувки.Вторият номер на ред (по-долу стаи размер на Китай) е безполезен,и, разбира се, това не е дължина на стелка, която можете да видите в нашата диаграма размери.Моля, не обръщайте внимание на този номер.

5. Специални Бележки

Има няколко размери, отпечатани в подметки на обувки.Вземете, например, "27/185".По-горе "27" - това е номер размер на Китай, а не на европейски/руска номер размер.По-долу "185" е безсмислено, нито дължина на стелка, нито дължината на стъпалата, Моля, игнорирайте този брой.

Скъпи приятели, моля, моля, изберете размер обувки в съответствие с дължина на стелка в таблицата размери на описание.Ако всеки въпрос, моля свържете се с нас.Благодарим ви.Търговия на едро и капка корабоплаването са добре дошли.За търговия на едро,ние ще ви предложим отстъпка или безплатна експресна доставка, която ще отнеме само 3-7 дни, за да пристигнат.За доставка на спад,ние бяхме в състояние да изпраща стоки до вашите клиенти наведнъж и не излезе информация за нас, ако искате.

Как могат да се проследят моя колет?Можете да следите своята парцел в следния уеб-сайт, с помощта на вашия номер за проследяване: www.17track.net/en (копирано в браузър, за да отворите) Какво мога да направя, когато времето защита на закупуване изтича?Ако по време на защита на вашата покупка изтича, моля, свържете се с нас и ние ще ви помогнем да го удължи.Така парите не отиват за моя сметка.Има ли обувки опаковъчна кутия ?Цялата обувки ще дойде с пузырьковыми торби,без кутии.Има ли в тези обувки, които гуле ?Повечето обувки ще са доставени в ръцете си :) .ние се опитахме да направим всичко възможно, за да се откажат от някои обувки visiable gule.Но малка малка етикет Гуле частично обувки случи неизбежно по време на фабричния производствен.Ако не можете дори да вземе някакъв малък малък гуле,ние съжаляваме, че можете да опитате различни магазини.Положителната обратна връзка, много ценен.Ако се чувствате щастлив от покупки, моля, пишете ни на положителна оценка с 5 звезди .моля, не оставяйте отрицателен или нетуральный отзив лесно.Ако не сте доволни, моля, свържете се с нас на първо място, ние ще ви дадем едно добро решение в рамките на кратък период от време.Огромно благодаря.

Етикети: кожена обувка genue, ботуши ugg ботуши Детски, жена в мокасинах, кожена обувка деним, ботуши на платформа детски, седалка golf r, ботуши Детски 10, 2 din android автомобилното радио тиква, лиренский кожени ботуши, mip0210sc

Форма Подходящ е вярно по размер, вземи си нормален размер
Форма На Носа През Цялата Чорап
Обърната Материал плюш
Тип На Затваряне Slip-On
Елемент На Модата Crystal
Тип Елемент Обувки
Пол Жена
Сезон Зима
Произход CN(произход)
Вид На Шипове Апартамент с
Горния Материал естествена кожа
Вид На Обувката Снегоходки
Височина На Обувката ГЛЕЗЕН
Отдел Име Деца
Материал На Подметката На PVC
Възрастова Група 12+y

Напишете отзив

2020 бърза доставка зима детска кръгла глава детски кожени ботуши с топла момиче памук ботуши 2554 ботуши

2020 бърза доставка зима детска кръгла глава детски кожени ботуши с топла момиче памук ботуши 2554 ботуши

Как да изберем подходящия размер обувки? Два ключа и дължина на крака и дължина на стелка !!!!! 1. Как да получите правилния размер? Размерът на обувките зависи от дължината на стелките. Дължина стелка = дължина на крака + Безплатна

Свързани продукти