KEIUMI 24 Inch Fashion Baby Reborn Кукла 60 CM Cloth Body Lifelike Bebe Кукли-Toddler For Christmas Surprise Gifts Play Boy Toys

Нов

71.53лв.

/ 130.07лв.

В наличност

За нашия клиент: ние продавачът фабрика веднага правим с цената и падени-кораб вхосале.Всички кукли, които могат да бъдат избрани, са на склад.Очаквам вашите заповеди.Всички проблеми , които ще срещнете, моля,свържете се с нас първо, вместо да отворим спор или да даде лоша обратна връзка, всичко ще бъде решено, ние ще служи за вас в сърцето си ви благодаря.

1)търговското наименование на: KEIUMI

2)материал:мек силикон, винил.

3)тялото:тялото плат с памучен PP

4)Размерът на бебето:24 инча, около 60 см

5)очи:высокосортные акрилни очи, пълни с доверие и мъдрост, симулационни мигли.

6)косата: висококачествена залепена на косата на перука.

7) облекло:Портняжничанная дрехи ръчна изработка, подходяща за нейния растеж, цялата печатане, багрене, свързани с европейски и американски изисквания, както и на редица тъкани, внесени от чужбина, обикновено не са сурови.

8)структура:глава, 3/4 крайници са изработени от силиконов винил.Безопасно производство, нетоксичное; крайниците кукли могат да бъдат активни, тя може да седи или да лежи,не може да устои,да се говори или да се хранят.

9)съдържание на пакета:кукла, дрехи, магнитна зърното, бутилката от мляко,свидетелство за раждане.

10)заявление за:подарък за рожден ден за деца, играчки за игра на децата, подарък за Коледа за вашите бебета или ваши любовници и също събрание любовници събрание.

1. Размер на куклата: нашата стоп-моушън крак извита, ние измерваме кукольную крак, тъй като тя е в живо състояние, има дължина от бедрото до коляното плюс дължина от коленете до върха на пръстите: следователно, налице е отклонение на 2-3 см от различни начини за измерване.

2.разликата в цвета: всички там има разлика в цвета на дължимото плащане за отразяване на цветовете на монитора,осветление, backgroud etc.

Действителният цвят трябва да зависи от цвета на получената кукли .

3. Доставка кукли: всички кукли ще бъдат изпратени в рамките на 2-5 работни дни след плащане надолу.Нашата цена не включва данъци или други скрити такси, ние не носим отговорност за всякакви митнически такси или на данък върху вноса.надявам се да може да разбере това.

4 .пратката може да бъдат смачкани, когато получихме я след дълго пътуване.Ако е така, можете да сложите една кукла под слънцето, за да свети тя, няколко часа по-късно тя ще се върне към нормалната си форма.Някой по-вътрешен въпрос, като веднъж се чувства свободен да се свържете с нас.

5. Обикновено сме изпращали дрехи отделно с кукла, ако избраната от вас дрехи за кукли е с тъмен цвят, ние използваме сол за миене на дрехи, преди да сложите я на кукла, за да избегнете оцветяване на кукли тъмен цвят.

Етикети: възстановената кукла 80 см, изненада, сладък преродения, 60 см bebe преродения, Кукла 60 см, возрожденный дете, bebe reborn 60 см, рокля на новороденото, Хумай се прероди, обувки Плейбой

Номер На Модела 24D15-C108
Тема Кино и телевизия
Атрибут BJD / SD кукла
Пол Унисекс
Тип Елемент Кукли
Характеристики Карикатура
Номер На Серия Mfg НАЧИН НА ЖИВОТ
Произход CN(произход)
Косата Залепена на косата на перука
Очите Акрилни очите
Материал Винил
Тяло Орган, тъкан с памук PP
Възрастова Група 2-4 години
Нето тегло на кукли 1,20 кг
състояние Стоки На Склад
Cosplay Пол момче с дрехи
Предупреждение далеч от огън и вода
Тип Етнически Кукли
Костюм За Кукли Колекция, подарък за рожден Ден ,детски спътник в игрите, клас DIY
Батерия NO
търговска марка КЕЙУМИ
Сертифициране За Безопасност EN71 (сигурност мека) стандартите на ЕС CE / ROHS / ASTM и CP65
Размери 24 инча, около 60 см

Напишете отзив

KEIUMI 24 Inch Fashion Baby Reborn Кукла 60 CM Cloth Body Lifelike Bebe Кукли-Toddler For Christmas Surprise Gifts Play Boy Toys

KEIUMI 24 Inch Fashion Baby Reborn Кукла 60 CM Cloth Body Lifelike Bebe Кукли-Toddler For Christmas Surprise Gifts Play Boy Toys

За нашия клиент: ние продавачът фабрика веднага правим с цената и падени-кораб вхосале.Всички кукли, които могат да бъдат избрани, са на склад.Очаквам вашите заповеди.Всички проблеми , които ще срещнете, моля,свържете се с нас първо, вместо

Свързани продукти