Мотор 4" 2019 Ауспуси Шалчета Slip-On За Harley 2017 2018 Touring Models Electra Street Road Glide Road King Ultra

Нов

297.63лв.

/ 330.69лв.

В наличност

9

945

6080

Характеристики:

100% Чисто Нов, Никога Не Монтировался, Високо Качество

Лесна Инсталация

Спецификация: Цвят: Черен, Като Снимки

Диаметър 4"

31 от " дългата

1-3/4"&2-1 / 2"входове

Съдържание на пакета:

2017-2019 МОДЕЛИ на HARLEY TOURING (STREET, ELECTRA, ROAD GLIDE, ROAD KING, ULTRA CLASSIC И Т.н)

Пакетът Включва:

Двойката Ex haust Pipe с монтаж на оборудване като Pic ture

Инструкция за монтаж не е включена в комплекта

1. моля, свържете се с нас по електронна поща, в рамките на 30 дни, ако имате нужда от възстановяване. 2. задържан детайл трябва да бъде в първоначално състояние, посланном деталю обратно до адреса ви казваме. 3. изкупната цена ще бъде възстановена но цената перевозкы пратката не refundable ако купувачите купуват продукти в грешка, а след това купувачите трябва да позволи връщане на цената перевозкы на пратката . 4. купувачите могат да изискат пълно възстановяване включват разходите за доставка или за промяна на храни безплатно, ако ние сме грешни продукти , пропуснато пакет транспортна фирма, с лошо качество или продукти, повредени по време на доставка(изискват ясни изображения на продукти и пакети).

o време за доставка в следната форма:

може би Хай известно забавяне, тъй като корабна компания или митническо, аз искам да се свържат с нас, ако се забави, но не се отвори дебат, тъй като това не е наша грешка

Когато Избирате Изпратено Експрес, Понякога Хората Не Ще Изпращате Поща, Която Сте Избрали, Защото Ще Възникнат Някои Проблеми С Митническите Органи И На Общините, И, Може Би, Срокът На Доставка Да Не Бъде По-Бързо.

моля, свържете се с нас по електронна поща, в рамките на 30 дни, ако имате нужда от възстановяване.

върнатият продукт трябва да бъде в първоначалното състояние, изпратете продукт обратно на посочения от вас адрес.

покупната цена ви бъде възстановена, но цената на доставката не се връща, ако купувачите да купуват продукти за грешка, купувачите трябва да заплатят разходите за обратна доставка.

купувачите могат да изискат пълно възстановяване включва разходите за доставка или за промяна на храни безплатно, ако ние сме грешни продукти, пакет загуби на транспортната фирма, с лошо качество или продукти, повредени по време на доставка (изисква ясни снимки на продукти и пакети) .

Предпочитание се дава на Alipay.T T ,West съединение ,Paypal също са приемливи.

1.Като наш добър купувач, аз желая вие да може да ни даде положителна оценка след получаване на нашите висококачествени продукти.ние винаги получаваме с отстъпка или подарък за втора покупка на клиенти, които ни дават положителна оценка.

2.ние показваме време за доставка на клиентите, така че не оставяйте ни един отрицателен отзив, ако вашият пакет пристигна късно, което се дължи на транспортна фирма.

Етикети: led пътни настилки приплъзване, Ауспух Harley sportster 2000 година на издаване, обтекател street glide 2018, кралят на пътища 2016, ауспух за харлей, модна пътни настилки приплъзване, harley street glide 2018, изпускателната Спортстер, тръба Харли, изпускателната Hurley

Тегло Деталя 10kg
търговска марка JFGRACING
Височина На Продукта 15cm
Дължина На Продукта 87cm
Името На Модела Z17130085
Широчина На Продукта 30cm

Напишете отзив

Мотор 4

Мотор 4" 2019 Ауспуси Шалчета Slip-On За Harley 2017 2018 Touring Models Electra Street Road Glide Road King Ultra

9 945 6080 Характеристики: 100% Чисто Нов, Никога Не Монтировался, Високо Качество Лесна Инсталация Спецификация: Цвят: Черен, Като Снимки Диаметър 4 31 от дългата 1-3/4 &2-1 / 2 входове Съдържание на пакета: 2017-2019

Свързани продукти