125мм 8 дупки шкурка флокирование та зърно за метал, дърво и Стъкло полиране пилинг инструменти, Хонинг

Нов

24.53лв.

/ 34.07лв.

В наличност

125мм 8 дупки шкурка флокирование та зърно за метал, дърво и Стъкло полиране пилинг инструменти, Хонинг

Характеристики:

Здравото зърно алуминиев оксид,предварително перфорирани с 8 дупки за отстраняване на прах

Применитесь до метал и неметаллу, дърво, гума, кожа, пластмасова, камък, стъкло и други материали компютърно цифрово управляеми шлайфмашини, полируя и така нататък

Подходящ за различни електрически инструменти, пневматични инструменти, компютърно цифрово управляеми шлайфмашини, машини, удобни за използване, междувременно смогите отговарят на всички различни на нуждите на

плащане

1) ние приемаме Alipay, Western Union, TT.всички основни кредитни карти се поставят чрез сигурна плащане процесор.

2) плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни след поръчка.

3) Ако вие не можете да напуснат веднага след търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново

доставка

1) глобални превоз. (с изключение на някои страни и apo / FPO)

2) След потвърждаване на плащане, поръчката ще бъде обработена в срок.

3) Ние само ще изпратим на подтверженному адрес на резервацията.Вашият адрес на поръчка трябва да съответства на адрес за доставка.Преди пускането на поръчката, моля, проверете истинското си име, телефонен номер и подробен адрес.След доставката, той не може да бъде променен.

4) на продукта, показан на снимката, може да има разлика в цвета се дължи на разликата между фотооборудованием и дисплейным оборудване.Размер на изделия основно се измерва ръчно, че може да има малка грешка с реален обект.Обърнете се към самия продукт.

5) транзитно време се предоставя на превозвача, с изключение на почивните и празнични дни.Време на транспорт може да варира, особено в празнични дни.

6) Ако не получите стоката в рамките на 60 дни след датата на плащане, моля, свържете се с нас.Ние ще проследим една стока и ще ви дадем отговор възможно най-скоро.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7) ние ще достави продукта възможно най-скоро след това, как да поставите поръчка.Моля, бъдете сигурни.Търпеливо чакайте.

Възстановяване / връщане на парични средства

1) Ако установите, че със стоки че нещо не е наред, след като го получи, моля, свържете се с нас възможно най-скоро.И е приложен със снимки на опаковки и снимки на продукта.От получаването имате 7 дни, за да се свържете с нас и да го върне в рамките на 60 дни.Ако предметът се намира в ръцете си повече от 7 дни, тя ще се счита за използван.Ние няма да се върне или да го замени ви, без изключения!

2) всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване на пратка, конкретната причина за връщане и вашата поръчка за покупка.

Етикети: ръководство за хонингованию направи си сам, водач за усъвършенстване на, стъклена шкурка, 3 пясъчен диск, пясък дисков метален, машина за хонинговане на кожата, дърворезбата на диск 125 мм, телефон gionee m5 plus, корица крави, водач за усъвършенстване на narex

Аксесоари за diy Коментари
Номер На Модела T-PR-SD023-100
търговска марка Реалмот
Тип За Опесъчаване Хартия
Произход CN(произход)

Напишете отзив

125мм 8 дупки шкурка флокирование та зърно за метал, дърво и Стъкло полиране пилинг инструменти, Хонинг

125мм 8 дупки шкурка флокирование та зърно за метал, дърво и Стъкло полиране пилинг инструменти, Хонинг

125мм 8 дупки шкурка флокирование та зърно за метал, дърво и Стъкло полиране пилинг инструменти, Хонинг Характеристики: Здравото зърно алуминиев оксид,предварително перфорирани с 8 дупки за отстраняване на прах Применитесь

Свързани продукти