Нов сензорен екран дигитайзер, за подмяна на 7 " DEXP Ursus 7M2 3G Таблет touchpad сензор за стъкло MID touchpad сензор Ursus 7M2

Нов

8.96лв.

В наличност

Нов сензорен екран дигитайзер, за подмяна на 7 " DEXP Ursus 7M2 3G Таблет touchpad сензор за стъкло MID touchpad сензор Ursus 7m2 сензорен екран

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни & APO/FPO)

2. поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние само ще изпратим на подтверженным адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.

4. показани изображения са действително стока,моля, моля проверете вашите стоки внимателно преди да поръчате.

5. сервизно транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

6. Ако не сте получили своя товар в продължение на 50 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7. правилно към статута на резерва & валута печалба във времето, ние избираме, за да кораб вашия детайл от първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

8. моля добросердечно направете видео когато вие споделяте с приятелите си пакет !!!

1. имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаването му.Ако този продукт е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние няма да ви издадем на връщане или подмяна.Изключения не се случва !Цената на доставката носи както за продавача, така и купувача на половина.

2. всички върнати на данни трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и вашият po#.

3. Ние ще ви възстановим пълната сума на печеливша залагания, след получаване на стока в първоначалния му състояние и опаковка, с всички включени компоненти и аксесоари, след като купувачът и продавачът да бъдат анулирани транзакция с www.ravda-dom.com.Или пък можете да изберете сами за замяна.

4. ние ще носят цялата разходите за доставка, освен ако продуктът(ите), не така се рекламира.

1. 12 месеца ограничена гаранция на производителя за дефектни продукти (с изключение на елементи на повредени и/или неправилно използвани след получаване).Аксесоари се предлагат с гаранция от 3 месеца.

2. дефектните елементи трябва да бъдат регистрирани и да бъдат върнати в рамките на гаранционния период (и в оригиналната си опаковка, ако това е възможно).Трябва да ни кажете какво е дефект и да ни даде вашия номер на поръчка.НИЕ НЕ РЕМОНТ И НЕ ЗАМЕНЯМЕ ЧАСТИ С ИЗТЕКЛИ ГАРАНЦИЯ.

Вие се съгласявате с всички по-горе правила при поръчка в www.ravda-dom.com!

Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента!Обратната връзка е много важно ние ви молим да се свържете с нас веднага, преди да ни дадете неутрална или отрицателна обратна връзка, за да можем да задоволително решаване на вашите проблеми.

Етикети: резистивная тъчпад 14, течнокристален екран dexp, дексп Ursus, екран dexp, таблетка Ursus, dexp, таблетка dexp, активен монитор на тъчпада, тъчпад relais, сензорен екран за dexp ursus

Тип На Екрана Екран На Съпротива
Безплатна доставка Поща стълб кит с проследяване на No.
Модел №
срок на доставка В рамките на 3 дни
Вид На Продукта Touchpad Таблет
Място на произход на стоката
Съвместим Марка Универсален
Съвместимост за За DEXP Ursus 7M2 3G Tab touch
Размер На Дисплея 7~10 инча
Номер На Модела За сензорния екран DEXP Ursus 7M2 3G Tab
търговска марка Чи Hande
Размер 7 инча

Напишете отзив

Нов сензорен екран дигитайзер, за подмяна на 7

Нов сензорен екран дигитайзер, за подмяна на 7 " DEXP Ursus 7M2 3G Таблет touchpad сензор за стъкло MID touchpad сензор Ursus 7M2

Нов сензорен екран дигитайзер, за подмяна на 7 DEXP Ursus 7M2 3G Таблет touchpad сензор за стъкло MID touchpad сензор Ursus 7m2 сензорен екран 1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни & APO/FPO) 2. поръчки се обработват своевременно след потвърждаване

Свързани продукти