Myobrace appliances For Dental Orthodontic /MRC Teeth Trainer Техника A2/ортодонтическая група A2

Нов

159.87лв.

В наличност

Myobrace appliances For Dental Orthodontic /MRC Teeth Trainer Техника A2/ортодонтический брекет A2

Конструктивни характеристики А2

1.полиуретан средна твърдост - осигурява развитието на дъга.

2.зъбните канали - выровняйте предните зъби.

3.етикет език - влакове позиция на езика.

4.Лабиален броня - тренира долната устна.

Как работи А2

Myobrace A2

Myobrace for Adults™-това е три етапа система уреди, разработена специално за коригиране на лошите навици на устната кухина при лечение на проблеми на развитието на горната и долната челюсти.А2 осигурява развитието на дъгата, както и корекция на навици и разположението на зъбите.Той е изработен от полиуретан средна твърдост, осигурява развитието на дъгата и има малко усилие за зъби за подобряване на изравняване на зъбите.Той се предлага както в нормален, така и в големи количества.

Фирма MRC за първи път са включени уреди за корекция миофункциональных навици при отглеждане на деца и е доказала своя успех в ортодонтски корекция, без скоби.Това лечение може да доведе до по-добро развитие на лице при отглеждане на децата.Ключът към това лечение е корекция на положението и функциите на езика, получаване на правилното носового дишане и отново да образова устната мускулатура, за да работи правилно.

Уреди Myobrace® ефективно обучава език правилно позиционирани на горната челюст, переучивают мускулатурата на устната кухина и полагат леки усилия за изравняване на зъбите.

Избор На Пациента

А2 е направено от твърд полиуретан, както и подходящо за нежния привеждане в съответствие хапят.Твърд материал А2 е предназначен за употреба след А1 и е по-голямо выравнивающее усилие към предните зъби.

Насоки за прилагане

А2 трябва да се носи в продължение на 1-2 часа всеки ден и през нощта по време на сън и винаги да помни за това, да следвате няколко прости стъпки:

• Устни заедно - винаги, с изключение на тези случаи, когато вие говорите.

• Да диша през носа - за насърчаване на развитието на горната и долната челюст, както и за да се постигне правилното привеждане в съответствие хапят.

• Липсата на активност на устните при преглъщане - което ви позволява правилно да се развиват предните зъби.

Почистване На Myobrace A2

А2 трябва да се почистват под течаща топла вода, всеки път, когато пациентът да изкарва го от устата.Използвайте хапчета Myoclean™ за правилното почистване два пъти седмично.Myoclean™ порекомендованный представител за почистване уреди MRC.

ИЗПОЛЗВАНЕТО НА УРЕДА

Предназначен За

• Лечение на неправилно привеждане в съответствие хапят при възрастни пациенти.

• Лека или средна горна и долна предна задръствания.

• Лечение на рецидив на преден изравняване след ортодонтско лечение брекетами.

Етикети: треньор myobrace, composite ортодонтический, тренажор за зъби myobraces, магически скок, домашно изправяне на зъбите, тръба ортодонтическая, myobrace дете, ч б филтър, скоба за зъби, myobrace голям

Номер На Модела A2
Цвят Жълт/Лилав
Тип Елемент Скоби И Бандажи
Ефект ортодонтия
Материал Полиуретан
търговска марка НУОДИ

Напишете отзив

Myobrace appliances For Dental Orthodontic /MRC Teeth Trainer Техника A2/ортодонтическая група A2

Myobrace appliances For Dental Orthodontic /MRC Teeth Trainer Техника A2/ортодонтическая група A2

Myobrace appliances For Dental Orthodontic /MRC Teeth Trainer Техника A2/ортодонтический брекет A2 Конструктивни характеристики А2 1.полиуретан средна твърдост - осигурява развитието на дъга. 2.зъбните канали - выровняйте предните зъби. 3.етикет език

Свързани продукти