Gadinan 2pcs RJ-45 CAT5E CAT5 Ethernet LAN мрежов кабел черен 20M 60ft специален за PoE IP Camera System Kit Set

Нов

24.00лв.

/ 28.24лв.

В наличност

Характеристики: 1. Съвсем нов и високо качество. 2. кабелите на lan RJ-45, използвани за камери, IP и системи на НРВ. 3. облечен мрежа 10Mbps/100Mbps/1000Mbps 4. плоски кабели приспособява лесно между близки космосами подобряване облик на вашия дом или офис, защото те са лесни, за да се скрие.Тези кабели са идеални за полагане под килима, стените и дори мебели.

Технически характеристики:

Търговска марка

ГАДИНАН

Тип

Ethernet Кабели

Connector(и)

1 x RJ-45 ( мъжки)

Конектор (от другата страна)

1 x RJ-45 ( мъжки)

Цвят

Черен

Дължина

20ТА

Пакетът включва

2pcs X rj-45 Ethernet кабели

Ако имате някакви проблеми с плащане,моля, свържете се с нас!

Ако трябва да купя още стока, но цената не е много евтина, или не сте го намерили в нашия магазин, моля, свържете се с нас!

1. стоката ще бъде доставена в рамките на 1-3 работни дни.

2. Време За Доставка:

----Чрез Express: обикновено 3-10 работни дни.

----Чрез въздушна поща: обикновено 10-30 работни дни.

3. Ние само ще изпратим на подтверженным адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.

4.услугата транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

5. ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превози, поради разликите във времето на потребителски почистване на отделните страни, които могат да повлияят върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван.

6. цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси.

7. Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

1.Ние също така осигуряваме 12-месечно безплатно поддръжка.Купувачът трябва да ни върнете стоката в първоначалните условия и да поемат транспортните разходи за връщане на парите.Ако е необходимо да се замени някоя подробност, купувачът също ще трябва да заплати разходи за подмяна на части.

2.преди връщането на продукта, Моля, потвърдете обратен адрес и метод на логистиката с нас.След като си вземете детайли логистична фирма, моля, изпратете ни номер за проследяване.След като получим стоки, ще направим ремонт или обменяем им на други в най-кратки срокове.

3.Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина.Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние.Ако информация за повредени или загубени, когато те ще бъдат върнати, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите.На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети.

Етикети: голяма IP камера poe, poe кабели камери, комплект ethernet, poe splitter, IP камера besder, хъб ethernet poe, кабел-адаптер poe rj-45, IP poe камери, poe инжектор, RJ-45

място на произход на стоките Гуангдонг, Китай (Континентален)
Тип Елемент Кабели
Номер На Модела 1905131455
Размер 20M
търговска марка Гадинан
Подходящ за комплект система IP POE

Напишете отзив

Gadinan 2pcs RJ-45 CAT5E CAT5 Ethernet LAN мрежов кабел черен 20M 60ft специален за PoE IP Camera System Kit Set

Gadinan 2pcs RJ-45 CAT5E CAT5 Ethernet LAN мрежов кабел черен 20M 60ft специален за PoE IP Camera System Kit Set

Характеристики: 1. Съвсем нов и високо качество. 2. кабелите на lan RJ-45, използвани за камери, IP и системи на НРВ. 3. облечен мрежа 10Mbps/100Mbps/1000Mbps 4. плоски кабели приспособява лесно между близки космосами подобряване облик на вашия дом или офис,

Свързани продукти