Електронни клещи страничните режещи клещи многофункционален инструмент електрозахранване (WEL-170)

Нов

6.61лв.

/ 6.82лв.

В наличност

Електронни клещи страничните режещи клещи многофункционален инструмент електрозахранване (WEL-170)

Характеристики:

Изработен е от високо стомана, подходящ за механичен и електрически монтаж, рязане и раската.Много остър нож, са чудесен инструмент, който лесно рязане на всички видове кабели.Режещи клещи се обработват термична обработка, те са здрави и трайни, с висока якост.Дизайн в съответствие с човешката инженерна механика, удобен за използване.Компактен дизайн с отворена пружина: идеално за работа в малки помещения и спестяване на труд.

Спецификация:

Тип: WEL-170

Материал: высокоуглеродистая стомана + PVC

Тегло: приблизително 73 г/ 2,6 грама

Размер: приблизително 13*5*1 см/ 5.1*2*0.4 в

Цвят: е показано на изображението

Списък На Пакетите:

1 * Електронни Клещи

Забележка:

Моля, позволете една малка грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.

1) ние приемаме Alipay, West Union, TT.всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2) плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

Доставка

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

2. поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние само ще изпратим на подтверженным адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.

4. показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5. услугата транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

6. Ако не сте получили своята пратка в рамките на този период от време, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7. правилно към статута на резерва и валута печалба във времето, ние избираме, за да кораб вашия детайл от първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

8. ние продавачът не отговаряме за внос такса, купувачът носи отговорност за това.Всеки спор, предизвикан от това, е неоснователно.

9. BR купувач, моля, предоставете cpf или cnpj, това ще бъде най-добре за вас да го получи по-бързо.Благодаря

Връщане на стока и пари

1. имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаването му.Ако този продукт е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние няма да ви издадем на връщане или подмяна.Изключения не се случва!Цената на доставката се заплаща както от продавача, така и купувача на половина.

Етикети: клещи страничната машина, средство електротехник, индустриален инструмент за източване на кабели, старинни инструменти, електроматериали, клещи Платон, инструмент за източване на тънка тел, инструменти автоэлектрика, скута инструменти електрозахранване, щипец, чанта електрически инструмент

Аксесоари за diy Металообработване
Характеристики Мултифункционален
Произход CN(произход)
Тип Дълъг Нос
Приложение Устройство За Източване На Кабели
Номер На Модела електронен плоскогубец
Стил На Клещи Европейски
търговска марка УОЛФРОНТ
Материал въглеродна стомана
Стил Дръжки Хетеро

Напишете отзив

Електронни клещи страничните режещи клещи многофункционален инструмент електрозахранване (WEL-170)

Електронни клещи страничните режещи клещи многофункционален инструмент електрозахранване (WEL-170)

Електронни клещи страничните режещи клещи многофункционален инструмент електрозахранване (WEL-170) Характеристики: Изработен е от високо стомана, подходящ за механичен и електрически монтаж, рязане и раската.Много остър нож, са

Свързани продукти